Leuke en gezellige terrrassen in Amsterdam West
Het prachtige terras van Brasserie De Groot. Photocredits: brasserie De Groot

Ben je op zoek naar leuke en gezellige terrassen in Amsterdam West? We hebben een mooi overzicht voor je gemaakt van terrassen in Amsterdam West. Tips zijn altijd welkom, stuur dan een e-mail naar: [email protected].

Westergasterras

Het Westergasterras is een vrijetijdsparel die niet mag ontbreken in ons lijstje met gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West. Op deze locatie in West,  gelegen op de cultuurgrond van het Westergasterrein, kun je neerploffen in een zitzak, of aan een tafeltje gaan zitten voor een lekkere lunch en/of smaakvol diner. En dat terwijl je lekker van een heerlijk ‘Amsterdams’ zonnetje geniet. Na een paar uurtjes vermaak op het Westergasterras, kun je later op de dag nog naar leuke feesten zoals bij de Westerunie, het Transformatorhuis en de Westerliefde.

Terrassen in Amsterdam West
Het Westergasterras vanaf een afstandje

Westergasterras, adres: Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam

Facebook-pagina Westergasterras

Café Cook

Café Cook mag niet ontbreken in ons mooie lijstje over terrassen in Amsterdam. Hier heb je de hele dag zon en een super groot terras, waar je in een heerlijke ambiance in het zonnetje mag gaan zitten. Je kunt zowel overdag als in de avonduren een vorkje prikken bij Cook! Op de kaart sieren gerechtjes zoals carpaccio van gerookte biet met kastanje crème, rucola, pecannoten en truffelpecorino. Als hoofdgerechten kun je hier onder andere Entrecôte met haricots verts, jus van gepofte sjalotten en huisgemaakte frieten bestellen. De gerechten worden geserveerd met lekkere en verse groente. Vooral niet aarzelen, breng gewoon eens een bezoekje om het zelf te ervaren.

Leuke en gezellige terrassen in Amsterdam West
Foto credits: Café Cook

Café Cook, adres: James Cookstraat 2, Amsterdam – cafecook.nl

Facebook-pagina Café Cook 

Café BAX

Gegarandeerd dat je bij Café BAX op het terras een gezellige middag en/of avond hebt met je vaste vriendengroep. Bij de horecagelegenheid kun je 18 soorten bieren van de tap bestellen. Als het lekker weer is, dan is het ideaal om ze te drinken op het ruime terras van Bax. Daarnaast kun je er terecht voor een lekkere lunch en dito diner!

Fotocredits: Cafe Bax

Café BAX, adres: Ten Katestraat 119, 1053 CC Amsterdam Oud-West

Facebook-pagina Café BAX

Brasserie De Groot

Aan het Hugo De Grootplein in Amsterdam Oud West zit Brasserie De Groot gelegen. Bij deze Brasserie kun je op het terras heerlijk vertoeven! Terwijl je gezellig aan het kletsen bent op het terras, kun je genieten van een smaakvolle lunch of diner, in combinatie met een lekkere borrel of ander drankje. Je kunt je keuze maken vanaf de dinerkaart, lunchkaart, borrelkaart of drankkaart.

Er zijn gevarieerde keuze mogelijkheden, waaronder de met zorg bereide Brasserie-klassiekers, en elke dag een wisselend vis, vlees & vegetarisch gerecht. De keuken bij Brasserie De Groot werkt met huisgemaakte en dagverse producten en waar mogelijk duurzaam! Lekker zitten, drankje erbij en smullen maar!

Leuke en gezellige terrrassen in Amsterdam West
Foto credits: Facebook Brasserie De groot

Brasserie De Groot, adres: Hugo De Grootplein 1, 1052 KV, Amsterdam

Facebook-pagina Brasserie De Groot 

Morgan & Mees

Kan een terras nog meer Amsterdam uitstralen vroegen we ons oprecht af?! Wat een heerlijkheid bij Morgan & Mees voor de deur, zeg! Eigenlijk hoeft u alleen maar een blik te werpen op onderstaande foto..

Maar nu we het toch over Morgan & Mees hebben is het mooi om te benoemen dat ze een hotel, bar en restaurant in één zijn. Je kunt er genieten van lekkere gerechten, zowel lunch als diner, en je kunt er zelfs voor een smaakvol ontbijtje terecht. Morgen & Mees is alle dagen van de week geopend!

Morgan & Mees, adres: Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, 1052 LC Amsterdam

Facebook-pagina Morgan & Mees

Morgan & Mees Kan een terras nog meer Amsterdam uitstralen vroegen we ons oprecht af?! Wat een heerlijkheid bij Morgan & Mees voor de deur, zeg! Eigenlijk hoeft u alleen maar een blik te werpen op onderstaande foto.. Maar nu we het toch over Morgan & Mees hebben is het mooi om te benoemen dat ze een hotel, bar en restaurant in één zijn. Je kunt er genieten van lekkere gerechten, zowel lunch als diner, en je kunt er zelfs voor een smaakvol ontbijtje terecht. Morgen & Mees is alle dagen van de week geopend! Morgan & Mees, adres: Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, 1052 LC Amsterdam Facebook-pagina Morgan & Mees
Morgan & Mees!
Photocredtis: Morgan & Mees

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Nieuw West

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam