Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord? In dit lijstje hebben we een aantal fraaie terrassen in Amsterdam Noord voor je op een rijtje gezet. Mocht jij nog een leuk terras in Amsterdam Noord weten, dan horen we dat graag!

A’DAM Toren

Wist je dat je op één van de gaafste plekken in de stad op het terras kan zitten? Per 1 juni gaat het observatiedek A’DAM Lookout weer open. Een gloednieuw zonnig terras, sprankelend sky deck, goedgevulde rooftop bar en een adembenemend uitzicht. Om de heropening te vieren kun je in de eerste week van juni GRATIS SCHOMMELEN! Op Facebook is te lezen dat je in verband met de RIVM maatregelen van te voren je online tickets dient te reserveren.

A’DAM Toren, adres: Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam

Eye Filmmuseum

Het terras van Eye Filmmuseum is werkelijk waar een van de mooiste terrassen in Amsterdam Noord. Je kijkt uit op de voorbij komende bootjes over ’t IJ. Je kunt er niet alleen een drankje drinken, maar ook lekker lunchen en dineren.

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Adres: IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam

Herberg Het Mandelahuisje

Herberg Het Mandelahuisje is een ‘onontdekt’ pareltje aan ’t IJ in Amsterdam-Noord. Hier kun je met een gerust hart een drankje bestellen op het terras of aan de gezellige bar.

Herberg Het Mandelahuisje
Achter dit huisje vind je een waar klein paradijsje.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Adres: Netherlands, Sixhavenweg 27, 1021 HG Amsterdam

Pllek

Bij Pllek in Amsterdam-Noord aan het water van ’t IJ is het heerlijk vertoeven. Dat zal iedere Amsterdammer die er is geweest onderstrepen. Vanaf 1 juni zijn ze weer iedere dag geopend. Pllek is een relaxed, open-minded en uitzonderlijk restaurant in Amsterdam.

“Wij leggen je graag in de watten en serveren je onze producten met een bijzonder verhaal, alles verantwoord en duurzaam. Feel good food zodat jij met een gerust hart kan genieten van alles wat je bij ons eet en drinkt”, is te lezen op de vernieuwde website van Pllek.

Pllek, adres: TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

Loetje aan ’t IJ

Loetje aan ’t IJ is een restaurant in Amsterdam. Deze locatie van Loetje is gelegen aan de Werfkade in ’t IJ van Amsterdam. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de bootjes in de haven en ’t IJ van Amsterdam.

Adres: Werfkade 14, 1033 RA Amsterdam

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Nieuw West

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam