Veiligheid bedrijven:
Kooiladder. Foto bron: Wikipedia / auteur ACBI

“De kooiladder is anno 2019 een must voor bedrijven. Ze zijn niet weg te denken als veilige toegang tot bedrijfspanden en als vluchtweg mocht er zich een noodsituatie zoals brand aandienen”, vertelt een woordvoerder namens kooiladderspecialst.nl. Vrije Tijd Amsterdam sprak met het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de kooiladder. Voor ieder gebouw is het van ontzettend belang dat een pand bij calamiteiten veilig en binnen ‘no time’ verlaten kan worden.

Veiligheid, wet en regelgeving

“Naast veiligheid is het qua wet en regelgeving zo dat er bij organisaties een vluchtweg moet zijn. In dat kader is een aluminium kooiladder uitermate geschikt als oplossing voor alle soorten bedrijfspanden. De kooiladders die wij verkopen voldoen aan alle eisen inzake wet en regelgeving. Bedrijven komen zodoende niet voor vervelende verrassingen te staan. Geen enkele organisatie zit natuurlijk te wachten op een boete”, vertelt de woordvoerder.

Hoogwaardige kwaliteit

Een stukje verdieping in het product leert dat de aluminium kooiladders van hoogwaardige kwaliteit zijn. De constructies zijn veilig, gebruiksvriendelijk en worden niet alleen ingezet als oplossing voor de perfecte vluchtweg. Kooiladders kunnen eveneens ingezet worden voor machinetoetreding, dak toetreding en als toegang tot zendmasten. De kooiladders worden ontwikkeld en geproduceerd naar de wens van de klanten.

De ladders ogen professioneel

Naast bovengenoemde argumenten zijn de meeste bedrijven er ook nog eens bij gebaat dat de ladders er goed uitzien. Bedrijven ontvangen geregeld klanten in hun panden. Dan wil je natuurlijk wel dat het geheel er professioneel uitziet. Met de ladders van kooispecialist.nl is dat absoluut het geval.

vrijetijdamsterdam.nl