Mensen zijn vaker van huis nu er meer mogelijk is. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Slotenmaker Amsterdam is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vervangen en plaatsen van sloten, hang- en sluitwerk. En dat kan de Amsterdammers weleens goed uitkomen sinds de avondklok voorbij is en inbrekers er waarschijnlijk ’s nachts vaker op uit zullen trekken.

Mensen mogen weer naar het terras. Er mag gewinkeld worden zonder afspraak en we hoeven niet meer voor tien uur ’s avonds thuis te zijn. Nederlanders zijn sociale mensen die er graag op uit trekken. Dat betekent dus dat de bevolking vaker buiten de deur zal zijn. En dat zijn nou net mooie momenten waarop inbrekers kunnen toeslaan.

Verzekeraar Interpolis liet onlangs weten te denken dat inbrekers massaal hun slag zullen slaan nu we door het opheffen van een aantal maatregelen minder thuis zullen zijn.

Bestudering Inbraakbarometer

In april vonden er volgens Interpolis ongeveer 300 inbraken per week plaats. Deze conclusie konden ze trekken door de bestudering van een Inbraakbarometer. Een woordvoerder liet weten dat de inbraken in mei en juni hoogstwaarschijnlijk zullen gaan verdubbelen.

Dat betekent dat er circa 600 keer per week ingebroken zal worden. Ze baseren zich op de statistieken van het vorige jaar. Toen gebeurde namelijk hetzelfde op het moment dat er versoepelingen werden aangekondigd.

Beveiliging van je huis

Het is voor iedereen raadzaam om aandacht te besteden aan de beveiliging van de eigen woning. Zitten er goede sloten op de voor- en achterdeur? Heb je een huis met erf? Hoe is het gesteld met de sloten en het hang- en sluitwerk?

Heden ten dage zijn er veel producten beschikbaar ter preventie van inbraak. Op de markt kun je uitstekende sloten kopen. Er is een divers aanbod van sluit- en hangwerk. Het is wel belangrijk dat het een en ander op professionele wijze wordt vervangen en goed wordt geplaatst.

Over Slotenmaker Amsterdam

Slotenmaker Amsterdam is een landelijk opererend bedrijf. De specialisatie is het zonder schade openen van sluit- en hangwerk. En dat niet alleen. Als je sloten wilt laten vervangen of nieuwe sloten wilt laten plaatsen, kun je eveneens bij Slotenmaker Amsterdam terecht. Slotenmaker Amsterdam is onderdeel van Lead Me B.V. Zij geven aan alleen samen te werken met bedrijven die betrouwbaar en gespecialiseerd zijn. Deze bedrijven staan allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland. Op de website van Slotenmaker Amsterdam kun je meer informatie lezen.