Glaszetter Amsterdam: ‘specialist in schadevrij plaatsen en reparatie van glaswerk’
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Glaszetter Amsterdam is een specialist in het schadevrij plaatsen en het repareren van glaswerk. Je kunt deze glaswerkspecialist 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken.

Het inzetten van een glaszetter is geen overbodige luxe. Zeker niet als er weer eens een stevige wind door Amsterdam heen heeft geraasd. Soms is een storm zo krachtig dat hij alles meeneemt wat hij tegenkomt. Het komt geregeld voor dat er ruitschade ontstaat na een flinke wind in Amsterdam.

Naast storm zijn er ook andere factoren die een rol kunnen spelen in het ontstaan van schade aan het glaswerk. Zo worden glaszetters vaak opgetrommeld als er schade aan ramen is ontstaan na een inbraak.

Het is voor zowel schade na een inbraak of door een storm, belangrijk dat er vakkundig te werk wordt gegaan.

Voordelen

Het inzetten van professionele glaszetters brengt voordelen met zich mee. Woon je bijvoorbeeld op een etage in Amsterdam en niet op de begane grond? Werken op hoogte brengt soms risico’s met zich mee en dan kun je het werk beter door een ervaren glaszetter laten doen.

Moeten de ramen bijvoorbeeld vervangen worden? Ramen wegen zwaar en zijn voor vele mensen lastig om hoog te tillen. Het kan voorkomen dat er een speciale lift, steiger of hoogwerker ingezet moet worden. Glaszetters werken hiervoor samen met specialistische bedrijven. Naast gemak kan dit enorm in de kosten schelen.

Wist jij bijvoorbeeld dat glasmonteurs jouw ramen op de derde etage niet mogen plaatsen met ladders? Je zult hiervoor glasmonteurs moeten benaderen die kunnen werken met een steiger en/of hoogwerker.

Over Glaszetterdirect.nl

Glaszetterdirect.nl is een platform waarbij vele professionele glaszetters zijn aangesloten. Het bedrijf opereert als een landelijk netwerk. Bij alle aangesloten partners ligt de focus op het laten zetten en repareren van allerlei glaswerk. Daarnaast kun je voor het plaatsen van nieuwe ramen terecht bij de glasservice van dit bedrijf. Bekijk meer.