Weekendtip: Pannenkoeken Boerderij Meerzicht
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Boerderij Meerzicht bestaat al voor de aanleg van het Amsterdamse Bos. In 1857 was de boerderij een boerenbedrijf én een theeschenkerij. Tegenwoordig is de Boerderij omgetoverd tot een Pannenkoeken Boerderij en ligt deze aan de rand van het Amsterdamse Bos. Vanaf het parkeerterrein leidt een mooie, korte looproute door het bos je naar het landgoed.

Sfeervol en persoonlijk terras

Na de entree loop je het grote, mooie terras op. Tussen alle tafeltjes is een scherm geplaatst, zodat je voldoende afstand van andere mensen kunt houden. Dit lijkt afstandelijk, maar zo voelt het niet. Doordat de plastic schermen zijn bevestigd tussen houten palen oogt het terras heel sfeervol en persoonlijk. Naast het grote terras aan de voorzijde is er ook een terras aan de achterzijde.

Speeltuin, pauwen en hertenweide

Aan de voorkant van de Boerderij bevindt zich een leuke speeltuin voor de kinderen, lopen er pauwen rond, is er een uitkijk punt en als klap op de vuurpijl is er een hertenweide. De hertjes kunnen tegen betaling ook gevoerd worden.

Weekendtip: Pannenkoeken Boerderij Meerzicht
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Pannenkoeken naar het recept van oma

In de authentieke Boerderij worden de lekkerste pannenkoeken naar het recept van oma gebakken. Kortom een leuk uitje voor iedereen die gek is op pannenkoeken of gewoon lekker even wilt uitblazen na een wandeling in het bos.

Geschreven door:

Linda Verkaik

VTA De Stad

vrijetijdamsterdam.nl

VTA agenda

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting