VTA wenst iedereen een fijne jaarwisseling, gelukkig en gezond 2020

VTA wenst iedereen een fijne jaarwisseling, gelukkig en gezond 2020
Rik Verkaik

Zo, de kerstdagen zitten er weer op. Zelf heb ik deze dagen in goede omstandigheden gevierd samen met mijn ouders en zus. Op enkele kleine dingetjes na is iedereen nog gezond. Hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat beseffen dat het erg fijn is om deze dagen samen met elkaar te mogen vieren. Ik heb dit jaar extra stil gestaan bij mijn kennissen, vrienden en familie, waarbij dit voor sommigen helaas niet meer vanzelfsprekend is. Hopelijk hebben zij er ondanks het gemis, toch een mooie tijd van weten te maken.

Kerstavond

Zelf ben ik niet gelovig, maar ik respecteer het wel. Ondanks dat gegeven heb ik voor het eerst in mijn leven op kerstavond een speciale kerkdienst bijgewoond. Nee, ik ben niet van gedachten veranderd en voor mij is er nog steeds geen leven na de dood. Het heeft wel een stukje meer begrip opgeleverd voor mensen die gelovig zijn. Ik snap dat de kerk en geloof mensen kracht en een houvast kunnen geven.

Terugkijken

Ik ben nooit zo van het terugkijken. Ik kijk liever vooruit. Toch sta ik even kort stil bij het afgelopen jaar. Het afgelopen jaar zijn er honderden, misschien wel duizenden verschillende artikelen op vrijetijdamsterdam.nl verschenen. Achter ieder artikel gaat een bijzonder verhaal schuil. Daar zou ik zelf weleens wat vaker stil bij mogen staan. De positieve en enthousiaste reacties op héél veel artikelen zijn de absolute drijfveer om de komende jaren vooral door te gaan met deze website. Mensen blij maken met een mooi verhaal is en blijft een dankbaar beroep.

Vooruitblikken

Op 31 december en 01 januari gaan we met Vrije Tijd Amsterdam in de oplaadmodus. Vanaf 02 januari gaan we er met veel plezier en frisse moed weer vol tegenaan. Op 1 januari 2020 is vrijetijdamsterdam.nl precies 3 jaar online. Met veel enthousiasme gaan we het komende jaar naar de vierde verjaardag toewerken.

Bedankt

Tot slot nog een bedankje voor de trouwe bezoekers van vrijetijdamsterdam.nl. We gaan er in het komende jaar weer alles aan doen om iedereen op een leuke wijze te vermaken.

Namens Vrije Tijd Amsterdam,

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl