VTA wandelde mee met PAOK Saloniki fans in Amsterdam

VTA wandelde mee met PAOK Saloniki fans in Amsterdam

VTA wandelde dinsdagavond mee met de harde supporterskern van PAOK Saloniki. De tocht startte op De Dam, waarna er over de Amsterdamse straat klinkers, koers werd gezet naar het Amsterdamse Centraal Station. De voetbalstoet verliep gemoedelijk.

VTA wandelde mee met PAOK Saloniki fans in Amsterdam

VTA wandelde mee met PAOK Saloniki fans in Amsterdam

Voorkomen van rellen

In mei van dit jaar werd de Griekse bekerfinale tussen PAOK Saloniki en AEK Athene in een zo goed als leeg Olympisch Stadion gespeeld. De autoriteiten wilde hiermee rellen voorkomen. De vorige wedstrijden tussen PAOK en AEK mondde uit in hevige supportersgevechten.

VTA wandelde mee met PAOK Saloniki fans in Amsterdam VTA wandelde mee met PAOK Saloniki fans in Amsterdam

PAOK FANS

Griekse fans staan er om bekend zeer fanatiek te zijn. PAOK zal worden gesteund door een vol supporters vak. Gelukkig is de wedstrijd ook uitverkocht voor Ajax fanatiekelingen. Anno 2019 zit er weer sfeer in het Johan Cruijff stadion.

F-SIDE

De Ajax-fans zijn vorig seizoen verwend. En met dat gegeven in hun achterhoofd zal de F-SIDE, samen met de rest van het voetbalstadion vol achter de ploeg gaan staan.

Volle bak

De ploeg van trainer Erik ten Hag speelde in Thessaloniki met 2-2 gelijk. Het is er dus alles aan gelegen dat er dinsdagavond in het Amsterdamse stadion een goed resultaat neergezet zal worden. Er wordt om 20:30 uur afgetrapt. Ajax zal het duel ogenschijnlijk volle bak ingaan.

Paok Ajax

vrijetijdamsterdam.nl

PS Lees ook: Loveland: een line-up om je vingers bij af te likken