VTA-tips Vaderdag 2020 in Amsterdam

VTA-tips Vaderdag 2020 in Amsterdam
De A'DAM Toren is weer geopend.

Vaderdag 2020 in Amsterdam! De speciale dag voor vaders is op zondag 21 juni. Heb je nog geen Vaderdag cadeau en zoek je iets in Amsterdam? Vrije Tijd Amsterdam ging op onderzoek uit. Speciaal voor jullie, maar ook omdat we het leuk vinden, volgen enkele tips voor een leuke Vaderdag in Amsterdam.

Weersvoorspelling voor Vaderdag

We beginnen met de weersvoorspelling voor Vaderdag in Amsterdam. Een kijkje in de diverse weerberichten leert ons dat het zonnetje zich zondag regelmatig zal laten zien. Als we de weerspecialisten mogen geloven wordt het zondag rond de 20 graden in Amsterdam.

A’DAM Toren

Wat dacht je ervan om je vader mee te nemen naar de A’DAM Toren? Onlangs is de A’DAM toren weer geopend en er zijn diverse activiteiten te beleven. Je kunt ook lekker op het gloednieuwe terras, de goedgevulde rooftop bar of in het restaurant zitten. Een leuke tip is nog de schommel op het dak van de A’DAM Toren.

Adres: Overhoeksplein 5, Amsterdam

Terrasje pakken

Aangezien het zondag lekker weer zal worden is het natuurlijk heerlijk om samen met je vader een terrasje in de stad te pakken. Mocht je nog inspiratie nodig hebben dan kun je een kijkje nemen in onze lijst met gezellige en leuke terrassen in Amsterdam. Daar staat vast en zeker wel iets leuks voor je tussen.

De Nieuwe Kerk

In de Nieuwe Kerk staat de World Press Photo 2020 tentoonstelling op het programma. Geniet samen met je vader van de meest spectaculaire foto’s! De Nieuwe Kerk is gelegen aan De Dam in Amsterdam.

Adres: Adres: De Dam, 1012 NL Amsterdam

Thuishaven

Bij Thuishaven zijn ze niet bij de pakken neer gaan zitten. Onlangs opende Thuishaven op het festivalterrein het grootste terras van Amsterdam. Verras je vader met een bezoekje aan dit trendy, muzikale en sfeervolle terras. Het speciale terras is van donderdag tot en met zondag geopend. De achtergrondterrasmuziek wordt van donderdag tot en met zondag in willekeurige volgorde verzorgd door dj’s Sandrien, Chris Stussy, Lucky Done Gone, De Sluwe Vos, Kasper, Turne Edwards, Michel de Hey (official), Luuk van Dijk, Jasper Ferro, Aron Friedman, Nautica, Jama en Eric de Man. Op de FB pagina van Thuishaven lees je hoe je kunt reserveren.

Adres: Contactweg 68, 1014 BW Amsterdam

Volkshotel

Hoe leuk is het om je vader te trakteren op een Staycation in Amsterdam? Onlangs brachten we een bezoekje aan het Volkshotel. Wellicht vind je dit leuk als verrassing voor je vader!

Adres: Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

Heb jij nog een leuke tip met betrekking tot vaderdag in Amsterdam 2020? We ontvangen deze dan graag. Je kunt onderaan dit artikel een reactie achterlaten.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd:

VTA Tips vaderdag in Amsterdam 2019