Viering 50 jaar Bijlmer!

Viering 50 jaar Bijlmer! Op 25 november 2018 is het exact 50 jaar geleden dat de eerste bewoners de sleutel van hun nieuwe woning in de Bijlmer kregen. Amsterdam viert vanaf vandaag 25 november 2017 een heel jaar lang 50 Jaar Bijlmer.
Photocredits: insta @shalala1313

Viering 50 jaar Bijlmer!

Op 25 november 2018 is het exact 50 jaar geleden dat de eerste bewoners de sleutel van hun nieuwe woning in de Bijlmer kregen. Amsterdam viert vanaf vandaag 25 november 2017 een heel jaar lang 50 Jaar Bijlmer.

Talloze activiteiten in Amsterdam Zuidoost, maar ook daarbuiten, staan in het teken van dit jubileumjaar dat zaterdag 25 november feestelijk afgetrapt wordt.

Aftrap zaterdag 25 november

Op Station Bijlmer ArenA wordt een piano onthuld, er zijn exposities over de Bijlmer, een bijeenkomst met de eerste honderd bewoners, een literaire middag in de OBA Zuidoost, een talkshow in No Limit door de Rode Hoed én er vinden diverse sportactiviteiten plaats, waaronder een glow in the dark basketbalwedstrijd. Ook voor kinderen is er van alles te doen, zoals bijvoorbeeld een gezellig feest op Kinderboerderij de Glihoepve. No Limit sluit de dag af met een spetterend dansfeest.

The Passion, en nog veel meer

The Passion komt naar Amsterdam Zuidoost, maar er staat veel meer te gebeuren. Samen met bewoners, culturele instellingen, sportorganisaties, scholen, bedrijven en vele andere partijen is de afgelopen maanden hard en enthousiast gewerkt aan een jaar vol activiteiten. Het jaarprogramma, voor zover nu bekend, wordt zaterdagavond feestelijk gepresenteerd tijdens een dansshow in het Bijlmerparktheater.

Kijk voor het programma van 25 november op www.amsterdam.nl/50JaarBijlmer. Na het weekend is daar ook het jaarprogramma te vinden.

vrijetijdamsterdam.nl