TODAY IN THROWBACK THURSDAY

Jawel TODAY IN THROWBACK THURSDAY… Het magische begin van het feestseizoen dat vorige week donderdag 16 november werd ingeluid met de tiende editie van Turn on the Lights.

Muzikaal sprookje

Rond de 20.000 belangstellenden waren op de Dam getuige van een muzikaal sprookje genaamd ‘De Magie van Liefde’ verteld door Ernst Daniël Smid en gezongen door Giovanca en het ZO! Gospel Choir.

Livestream

De viering werd meegemaakt door het hele land omdat mensen konden meekijken via een livestream op Facebook en er velen mensen speciaal voor naar Amsterdam waren gekomen. De mensen die thuis keken maar natuurlijk ook de mensen die speciaal naar de Dam waren gekomen genoten van spectaculaire optredens en prachtige beelden.

Vuurwerkshow

Centraal stond de boodschap dat liefde en saamhorigheid onze wereld mooier maken. De avond werd traditiegetrouw afgesloten door het ontsteken van feestverlichting aan de gevel van de Bijenkorf en een schitterende vuurwerkshow vanaf het dak die te zien was voor menig Amsterdammer in de stad.

Lichtjes

Inmiddels zijn vele delen in de stad verlicht hetgeen prachtig mooie beelden oplevert. Op 30 November 2017 gaat in de stad het Amsterdam Light Festival van start. Het Amsterdam Light Festival heeft onlangs met trots een nieuw initiatief aangekondigd: Light Art Collection.

vrijetijdamsterdam.nl