Politie Amstelveen stopt illegaal feest met honderden bezoekers

Politie Amstelveen stopt illegaal feest met honderden bezoekers
Foto Facebook / Politie Amstelveen

De politie heeft zaterdagnacht in Amstelveen opnieuw een illegaal feest beëindigd. Op de illegale party langs de Laan van Nieuwer-Amstel in Amstelveen waren honderden bezoekers aanwezig. Op foto’s die de politie heeft gedeeld is een enorme hoeveelheid van ballonnen te zien. Deze zijn vermoedelijk als lachgasballon gebruikt.

Vaker last van illegale feesten

De politie geeft via haar Facebook-pagina aan dat er wel vaker illegale feesten in Amstelveen worden georganiseerd: “Afgelopen nacht was het helaas weer raak in Amstelveen. Een illegaal feest op het parkeerterrein bij het gemeentehuis en het JOP. Langzamerhand groeit dit tot een aardig probleem en vragen wij de burger om hulp. Heb je informatie over een aankomend feest, ervaar je overlast van muziek op een plek in de openbare ruimte of zie je grote groepen verzamelen? Laat het ons weten”, schrijft de politie Amstelveen. Op de Facebook-pagina staan de contactgegevens.

Bezoekers weggestuurd met een waarschuwing

Alle aanwezige feestvierders hebben een waarschuwing gekregen, waarna het feest werd gestopt en de bezoekers zijn vertrokken. In Amsterdam zijn de laatste tijd meerdere feesten beëindigd. Het zijn vooral jongeren en jong volwassenen die op zoek gaan naar een manier om te feesten, nu de nachtclubs niet geopend mogen zijn en er geen festivals georganiseerd mogen worden.

VTA De Stad

vrijetijdamsterdam.nl