Het Amsterdamse Winterparadijs heeft de grootste ijsbaan van Europa
Amsterdamse Winterparadijs. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Dit jaar heeft Het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI Amsterdam uitgepakt. Er is maar liefst 3400m2 aan ijs op het hele terrein te vinden, waarvan 2400 m2 aan binnen- & buitenschaatsbaan, vier curling banen en een ijs race-parcours. Hierdoor is tijdens het Amsterdamse Winterparadijs de grootste mobiele ijsbaan van heel Europa in en om de RAI te vinden.

De ultieme winterbeleving

Het Amsterdamse Winterparadijs is geopend van 21 december 2019 t/m 5 januari 202 en biedt de ultieme winterbeleving voor jong en oud! Naast het schaatsparadijs zijn er ontzettend veel andere dingen om te doen. Ontdek het prachtige uitzicht over Amsterdam vanuit de 40 meter hoge zweefmolen, glij met een band van een schans en dwaal rond in een uniek doolhof. Vier de avond in de vernieuwde après-ski hut of op het winterfeest met o.a. Xander de Buisonjé, Lil Kleine en Maan.

Pop-up restaurants

En dat is niet het enige. Leuke horecazaken van Amsterdam openen pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam naar Het Amsterdamse Winterparadijs.

Echte sneeuw, langlauf en curling

Begeef je in een winters wonderland met echte sneeuw, langlauf tussen de kerstbomen, speel curling met je vrienden op de curling baan of eet kaasfondue op het midden van de schaatsbaan. Geen zorgen om een witte kerst, Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam!

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Jumping Amsterdam drie jaar langer zeker van Wereldkwalificatie springen

VTA Agenda Amsterdamse Winterparadijs