Bijzondere 'Benefit Night' voor Friendship Sports Centre
Humberto Tan. Foto bron: Wikipedia / Auteur Romaine

Het Friendship Sports Centre en Only Friends organiseren zaterdag 16 november 2019 een Benefit Night. De avond zorgt er mede voor dat kinderen en jongeren met een beperking kunnen blijven sporten op het Friendship Sports Centre. Tijdens de speciale avond is Humberto Tan gastheer en begeleidt Stephan Geusebroek met een groot orkest diverse artiesten van internationale allure. De benefietavond wordt voor de zevende keer georganiseerd.

De artiesten die gaan optreden zijn nog een verrassing. Wat vaststaat is dat het een avond vol entertainment, lekker eten & drinken, bijzondere veilingitems en een loterij vol mooie prijzen zal worden.

Deelnemen aan bijzonder initiatief

Deelnemers die graag een steentje bijdragen aan dit bijzondere initiatief, kunnen voor € 3000,- een tafel reserveren. Voor reserveringen kan contact opgenomen worden met Yvonne Wayper via e-mail adres [email protected].

Sportclub Only Friends

Het Friendship Sports Centre is het huis van sportclub Only Friends. Hier sporten meer dan 700 kinderen en jongeren met een beperking. Met de keuze uit 25 verschillende sporten, gegeven door specifiek opgeleide trainers, veranderen beperkingen in mogelijkheden.

Niemand is hier anders dan anderen. Dat verbroedert. Hier kunnen kinderen en jongeren onbezorgd lol hebben, vriendschappen sluiten en alles delen. Bij sportclub Only Friends hebben de kinderen een eigen plek waar ze altijd terecht kunnen en helemaal zichzelf kunnen zijn.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Ajax vernedert Feyenoord in klassieker