Ordinairste festival van de wereld voor tweede keer in Nederland
Credits: Camping Kids Club Holland

Ordinairste festival voor tweede keer in Nederland

‘Frans Duijts, Kim Holland, Mr. Polska, Famke Louise e.v.a. naar Kamping Kitsch Club Holland’

Het grootste, ordinairste verkleedfeest van de wereld komt voor de tweede keer naar Eindhoven. Op zaterdag 15 juni, van 12.00 tot 00.00 uur, wordt Landsard in Eindhoven het domein van de Kamping Kitsch Club Holland. Frans Duijts, Kim Holland, Mr. Polska, Famke Louise, Jody Bernal, Zanger Rinus ft. Romana en vele anderen hebben hun komst naar Eindhoven bevestigd.

Onderdompelen in de wereld van foute muziek

Voor de bezoekers geldt één regel: Wie niet verkleed is, komt er niet in! Voor de gelegenheid mogen de gasten in de rol kruipen van hun marginale, ordinaire, asociale alter-ego. Dompel voor één dag onder in de wereld van de meest foute muziek, 90’s, classics, Hollandse schlagers, caravans, tuning cars, hamburgerkramen, meters bier, liters sangria, witte hemdjes, witte sokken, koelboxen, moddergevechten, Miss wet T-shirt contests en veel meer.

Explosie van feestgeweld

Kamping Kitsch Club beleefde acht jaar geleden in België de eerste editie met een honderdtal vrienden. Daarna is het uitgegroeid tot het meest bizarre, leuke, gekke verkleedfeest van deze planeet. In België werden vorig jaar maar liefst 25.000 enthousiastelingen ontvangen. Dat was dat ook het moment om Nederland kennis te laten maken met het fenomeen Kamping Kitsch. Nederland bleek er klaar voor.

Ruim 2000 bezoekers

De eerste editie in Eindhoven trok ruim 2000 bezoekers en werd een explosie van feestgeweld, die zelfs de overvolle Nederlandse festivalmarkt nog niet eerder had mogen ervaren. De reacties waren lovend en kreten als ‘Carnaval is er als een kerk bij’ cirkelde over het wereldwijde web.

Hiphop & Urban glijers

In Eindhoven worden vier area’s opgebouwd. MIJNSTAGE is de mainstage waar alle helden van het internet hun opwachting maken. In de SPOILERROOM kan de bezoeker terug naar de prachtige Sneakers-house, jump- en freestyle. Guilty pleasures, hiphop & urban glijers beleef je bij SLIPPERS & SLIPJES en bij NAAMLOOS kunnen gasten zelf de draaitafel overnemen. Happy hardcore wordt op dat podium geplaybackt.

Drie keer zo groot

Naast bovengenoemde artiesten zijn onder meer Jeckyll & Hyde, The Darkraver, Billy The Klit (Back 2 Sneakerz Set), Puinhoop Kollektiv XXL Show, Otto Wunderbar en het DJ Team van Kamping Kitsch Club te verwachten. Kamping Kitsch Club Holland wordt dit jaar ruim drie keer zo groot en heeft al reeds 75% van de kaarten verkocht!

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook eens een kijkje in ons blog met toffe dance festivals in Amsterdam