The Beach: “Ons team is gastvrij en verwelkomd iedereen met een glimlach”
Foto: © The Beach

“Bijna 25 jaar geleden werd de Aalsmeerse bloemenveiling (rijksmonument Bloemenlust) omgetoverd tot dé indoor beachlocatie van Nederland. Bij The Beach kun je zowel zakelijk als privé terecht. Van vergadering, sportief teamuitje, verjaardag, zomerse BBQ tot heus festival. The Beach is inmiddels uitgegroeid tot een unieke evenementenlocatie”, zo vertelt Lisette van der Bent namens The Beach in Aalsmeer.

Dichtbij de hoofdstad

“Onze locatie ligt op steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam en met voldoende gratis parkeerplaatsen. Bedrijven kunnen bij ons in een ongedwongen sfeer vergaderen of een sportieve teamdag organiseren. Maar ook voor grote evenementen zoals de strandbeurs, de Dance Classics, de Footvolley Legends met o.a. Frank de Boer of het NK Beachvolleybal is The Beach de locatie bij uitstek.”

Wie is de organisatie achter ‘The Beach’?

“Op 5 april 1996 opende The Beach haar deuren. Oprichters, bedenkers én pioniers Irene van Uden en Ruud Vismans gingen de uitdaging aan om de eerste indoor beachvolleybalhal van Europa te realiseren. Samen met Ruud en Irene draait een enthousiaste crew de dagelijkse organisatie. Van collega’s op kantoor/sales tot de crew in de keuken!”

Enthousiaste medewerkers

“Ons Beachteam staat bekend als gastvrij en verwelkomt iedereen met een glimlach! Met hetzelfde enthousiasme als 25 jaar geleden, staat ons Beachteam elke dag klaar om er voor iedereen een unieke beleving van te maken.”

The Beach: “Ons team is gastvrij en verwelkomd iedereen met een glimlach”
Het terras ’s avonds met lampionnen verlicht. Foto: Foto: © The Beach

Kunt u iets vertellen over de training van het beachvolleybal?

“Maandag tot en met donderdagavond en zaterdagochtend wordt er op verschillende niveaus getraind. De trainingen duren 1,5 uur en worden verzorgd door onze Beach Club Aalsmeer trainers. Er zijn trainingen op verschillende niveaus. Dus of je nu net start of al een pro bent, er is altijd een passende training voor jou. Op een aantal dagen zijn het zelfs Nederlandse top Beachvolleybal spelers die de trainingen verzorgen!”

The Beach: “Ons team is gastvrij en verwelkomd iedereen met een glimlach”
Foto: © The Beach

Activiteiten bij The Beach

“The Beach is de plek voor een sportief teamuitje. Speel een beachvolleybaltoernooi, werk aan teambuilding met Robinson at The Beach of ga samen aan de slag met onze Beachgames. Dit is slechts een klein gedeelte van de mogelijkheden!

Om het één en ander verder toe te lichten:
The Beach Olympics is met allerlei Olympische sporten, met onderdelen zoals Beachvolleybal, Tafeltennis en Boogschieten.
Robinson @ The Beach is de funvariant van het populaire tv-programma ‘Expeditie Robinson’. Het programma is een ideaal en gevarieerd uitje voor alle leeftijden. Voor de actieve en minder actieve collega’s en voor de denkers en de doeners.
The Beach Experience is een programma waarbij je alles in één kan doen. Altijd al een keer willen beachvolleyballen, salsa dansen en cocktails maken tijdens een evenement? Dat kan nu tijdens The Beach Experience! Het uitgangspunt voor The Beach Experience is dat de potentiële deelnemers hun eigen programma samenstellen uit twee of drie verschillende activiteiten met een duur van ongeveer 1 uur. Dit alles zal plaatsvinden in de tropische sfeer van de grootste indoor strandlocatie van Nederland.
The Beachgames zijn allerlei teambuilding en estafettegames gecombineerd tot een leuk programma. Denk aan een reuzenbal die naar de overkant moet komen met iemand erop, levend tafelvoetbal of de rups.”

The Beach: “Ons team is gastvrij en verwelkomd iedereen met een glimlach”
The Beach Beachclub
Foto: © The Beach

Kunt u de workshop ‘Percussie’ eens toelichten?

“Onze percussie workshop is geschikt voor jong en oud en is een leuke kennismaking met Braziliaanse ritmes. De workshop biedt een unieke mogelijkheid om samen muziek te maken. Het spelen in een percussiegroep kunt u vergelijken met het werken in een bedrijf. Goed naar elkaar luisteren, samenwerking, teamspirit, taakverdeling en improvisatie zijn essentieel voor succes. De workshop zorgt voor samenwerking en het versterken van de teamgeest.”

Kidsfeestjes en Start2Beach

“Kids zijn allemaal welkom in The Beach! We hebben een aantal kinderfeestjes waarbij er een veldje gehuurd kan worden inclusief een begeleider die allerlei spelletjes met de kinderen doet. Daarnaast krijgen ze een lekker zakje chips, zit er onbeperkt limonade bij en sluiten ze af met een frietje! Naast de kidsfeestjes hebben we bijvoorbeeld ook ons Start2Beach programma. Bij dit programma kunnen kinderen kennismaken met diverse Beachsporten. Ze krijgen hierbij een clinic in bijvoorbeeld Beachvolleybal en Beachhandbal, een hele leuke ervaring.”

Is er mogelijkheid voor een hapje en een drankje?

“Er is zeker een mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Onze Beachclub is dagelijks geopend van 12:00-22:00 uur voor lunch en diner. Dit kan op reservering, maar uiteraard kunt u ook gewoon binnenlopen voor een lunch, borrel of diner! In het weekend is er ook een Kidswatch aanwezig, zodat de ouders rustig kunnen genieten van het eten terwijl de kinderen lekker op het zand spelen.

Buiten de mogelijkheden voor particulieren verzorgen wij ook buffetten, hapjes en drankjes voor de geboekte evenementen. Als je bij ons een bedrijfsuitje boekt, zit alles erop en eraan en regelen we het van A tot Z!”

Altijd mooi weer

“The Beach is een in & outdoor locatie! Dit zorgt ervoor dat we 365 dagen per jaar mooi weer kunnen garanderen. Want als het regent, maken we er gewoon binnen een feestje van – daar is het tenslotte altijd zomer”, laat Lisette van der Bent afsluitend namens The Beach in Aalsmeer weten.

Interview door:

Rik Verkaik

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam