Fedde Le Grand, Lil Kleine en Wildstylez naar Daydream Festival
Credits: Daydream Festival & Vincent

Aquabest, nabij Eindhoven, is op zaterdag 13 juli van 13.00 tot 00.00 uur voor de tweede maal het decor van het Daydream Festival. Onder anderen Fedde Le Grand, Lil Kleine, Wildstylez, Ferreck Dawn, Afro Bros, Johnny 500, Phuture Noize, Dansado & de Feestneger, Daisy, Crooxs hebben hun komst naar het dancefestival bevestigd. Het thema van 2019 is Under the spell of the Dream Butterfly?. Na succesvolle hostings in 2018 is er wederom een techno area gereserveerd voor Claptone presents Masquerade en keert ook de Tilburgse Daisy terug met Guilty Pleasures.

Daydream Festival in top 5 Belgische festivals

Daydream Festival is tussen 2010 en 2017 uitgegroeid tot een evenement dat in de Top 5 van Belgische festivals was terug te vinden. In 2018 volgde de verhuizing naar Nederland en kwamen 15.000 bezoekers naar Aquabest. Naast de mainstage met EDM, is er een grote hardstyle area waar de liefhebbers voor hardere stijlen terecht kunnen en is er ruimte voor techno, hiphop, eclectic, deephouse, guilty pleasures en reggae.

Zes area’s en nog eens 50 artiesten

Er worden zes area’s opgebouwd, waarvoor in totaal vijftig artiesten zijn vastgelegd. De keuze voor podia rondom het water van Aquabest is niet toevallig: de allereerste editie vond plaats aan de boorden van het Zilvermeer in het Belgische Mol. In 2018 sierden de namen van onder meer Nicky Romero, Showtek, KSHMR, Sam Feldt Live, Brennan Heart en Jonna Fraser het affiche.

Daydream Festival heeft niet alleen naam gemaakt in België en Nederland. Er zijn inmiddels ook edities in Mexico, Spanje en China geweest. Top DJ’s als Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Sebastian Ingrosso, W&W en Steve Angello namen als eens plaats achter een van de draaitafels van Daydream Festival.

vrijetijdamsterdam.nl

Tip: Lees ook Toffe Dance festivals in Amsterdam