EXTRA CONCERT BOUKE & THE ELVISMATTERS BAND IN ZIGGO DOME
EXTRA CONCERT BOUKE & THE ELVISMATTERS BAND IN ZIGGO DOME

Het TV programma The Tribute – Battle of the Bands is een doorslaand succes. De vier finalisten van de muziekcompetitie, dat momenteel elke zaterdagavond te zien is op SBS6, winnen een spectaculair live optreden in Ziggo Dome. Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten is een derde show toegevoegd in de Amsterdamse zaal op zondag 23 april. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. De kaartverkoop is direct gestart via priority.nl. Dat nieuws maakt concertorganisator MOJO vandaag bekend. Eerder werd bekend gemaakt dat er 2 shows te zien zijn in de Ziggo Dome.

Beste tributeband van Nederland

In het tweede seizoen van The Tribute – Battle of the Bands strijden 11 talentvolle en fanatieke tributebands om de titel: De beste tributeband van Nederland. De bands proberen de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na te spelen. Elke tributeband doet mee met maar één doel: optreden in een uitverkocht Ziggo Dome. Op het affiche van The Tribute – Live in Concert passen echter maar vier namen.

De halve finale

The Neil Diamond Project (Neil Diamond), U2two (U2), Diva Turner (Tina Turner), MJ History (Michael Jackson), Earth Wind and Fires (Earth Wind & Fire), Bouke and the Elvis Matters Band (Elvis) en St★rman NL – The Dutch David Bowie Tribute (David Bowie) mogen morgenavond tijdens de halve finale een tribute brengen aan hun favoriete act en daarmee meedingen naar een plek op het podium van The Tribute – Live in Concert op 21, 22 en 23 april.

Beoordeling door vakjury

Het programma The Tribute – Battle of the Bands is nog t/m 11 februari elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6 en (terug te kijken) via Kijk.nl. De bands worden ook dit seizoen weer beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk- drummer van de Golden Earring -, Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van DI-RECT. De presentatie is in handen van Gerard Ekdom.