VOLKSHOTEL MAAKT ADE-PROGRAMMA 2022 BEKEND
Doka Foto credits: Volkshotel

Volkshotel staat van 19 tot en met 23 oktober volledig in het teken van ADE. Het Amsterdamse hotel presenteert een uitgebreid en veelzijdig programma, bestaande uit onder andere clubnachten, live shows en een vinylmarkt. Het volledige hotel wordt hiervoor ingezet, van Doka in de kelder tot aan Canvas op de zevende verdieping.

Doka

De afgelopen periode is Doka getransformeerd tot een sound bar waar nachtleven, muziek en cultuur samenkomen. De ruimte beschikt over een high end vierpunts geluidssysteem van Danley Sound Labs. De handgemaakte en hydraulische spaceship booth met het opvallende gesynchroniseerde lichtkunstwerk maken de sound bar een thuisbasis voor sonische ervaringen. Wanneer de lichten uitgaan, wordt Doka de plek waar luisteraars veranderen in dansers. Tijdens ADE kun je in Doka terecht voor een live showcase van Toi Toi Musik, een culturele avond met LOCH INN en clubnachten met United Identites, Rhythm Section, Picnic Records en Minimal Collective. Op de line-up staan onder andere Ash Lauryn, Bradley Zero, Carista, Dj Tjizza, Gayance, Margaret Dygas, Mama Snake, musclecars, Rhadoo, Samuel Rohrer, Spekki Webu, Sugar Free en Truly Madly.

Canvas

Mocht je op grote hoogte willen clubben, dan ben je bij Canvas op het juiste adres. Op de zevende verdieping vinden twee verschillende nachten plaats, een met Likeminded en een met Many Møre in samenwerking met Toy Tonics. Hier staan onder andere COEO, Daan Donk, Desyn, Hicham, Kapote, Kalle, LEGRAM VG en Sam Rufillo op de affiches.

Werkplaats

Last but not least, ook Werkplaats – de lobby van Volkshotel – doet mee aan de ADE festiviteiten. Hier kun je als vinyl liefhebber de kratten induiken tijdens de Good Music Vinyl Market of even goed stoom afblazen met een ADE yoga special.

Alle info en tickets via www.volkshotel.nl/ade2022