EXTRA CONCERT JACOB COLLIER IN AFAS LIVE OP 27 NOVEMBER

Op donderdag 28 maart komt Koreaanse band The Rose naar Nederland voor een show in de AFAS Live. De ticketverkoop start op dinsdag 5 december om 10:00 via ticketmaster.nl.

The Rose is een Zuid-Koreaanse indie rockband bestaande uit vier leden: zanger en gitarist Woosung, zanger Dojoon, bassist Jaehyeong en drummer Hajoon. Al sinds het ontstaan van de band staat de groep bekend om hun energieke optredens en zijn ze snel uitgegroeid tot een van de meest gewilde groepen in Korea. Ze brachten goed ontvangen albums uit die aansloegen bij hun wereldwijde fanbase. In 2019 gingen drie bandleden tijdelijk met “hiatus”(pauze) om hun verplichte militaire dienst te vervullen. Tijdens deze pauze startte Woosung een succesvolle solocarrière door betoverende albums uit te brengen en uitverkochte wereldtours te maken.

Tot grote vreugde van hun toegewijde fanbase, kwam The Rose weer bij elkaar tijdens een van Woosung’s optredens in Zuid-Korea in 2022. Deze hereniging leidde tot hun eerste album genaamd “HEAL”. Dit album schoot naar de vierde plaats op de Heatseekers Chart van Billboard, hun bijbehorende “HEAL Together World Tour” trok een publiek van meer dan 90.000 bezoekers.

In september 2023 verscheen het langverwachte, nieuwe album van The Rose genaamd “DUAL”. Voortbouwend op de emotionele oprechtheid en kwetsbaarheid die op het eerdere album “HEAL” te horen was, verkent het nieuwe album het diepgaande concept van ‘balans’. Lichte en donkere elementen worden samengevoegd, waarbij The Rose meesterlijk emoties en geluiden combineert en zo de dualistische essentie vastlegt die hun muziek definieert.

The Rose blijft artistieke grenzen verleggen. Ze weten wereldwijd publiek te boeien met hun ontroerende muziek en onvergetelijke optredens.