Sfeervol concert Trio John Meijer in de Buiksloterkerk
Trio John Meijer (Foto via Buiksloterkerk)

Het trio met zanger/gitarist John Meijer, contrabassist Fred Snel en pianist/organist Ruud Luttikhuizen speelt klassiekers uit de Nederlandse en internationale lichte muziek. Luisterliedjes van Robert Long, Frans Halsema, Udo Jürgens en Wim Sonneveld, songs van Leonard Cohen en de Beatles, afgewisseld met uptempo stukken van Michael Bublé, Don McLean, Stephen Bishop en Frank Sinatra.

Veelzijdig concert door het trio

Het trio zorgt voor een veelzijdig concert met bekende nummers van intiem, ontroerend tot vrolijk en uitbundig, waarin veel ruimte is voor improvisatie en het publiek tot meezingen wordt verleid. John Meijer werkte onder meer met George Baker, Anny Schilder, Piet Veerman, Jan Smit, Harry Slinger en de laatste zes jaar van hun bestaan met de Nederlandse succesformatie BZN. Fred Snel begon in de klassieke en jazzwereld, speelde jarenlang met de Amerikaanse zanger Don McLean en in theatershows van Ramses Shaffy en Liesbeth List, Marco Bakker en Mini & Maxi. Ruud Luttikhuizen is een gerenommeerd pianist/begeleider, veelgevraagd orkestleider en koordirigent die zowel het klassieke touché als de wereld van de lichte muziek tot in de perfectie beheerst.

Meer informatie

De voorstelling begint zondag 8 januari om 15.30 uur en duurt tot ca. 17.30 uur (met een pauze). De kerk is open vanaf 15.00 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam. Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 17,50 (Volwassenen), € 15,00 (Vrienden Buiksloterkerk). Kaarten zijn te koop via https://www.buiksloterkerk.nl