Leuke overdekte feesten tijdens Pride Amsterdam 2023

Ben je op zoek naar overdekte feesten tijdens Pride Amsterdam 2023? Gedurende het afsluitweekend van Pride staan er enorm veel leuke feestjes in diverse nachtclubs op het programma. De straatfeesten duren tot 00:00 uur, maar daarna gaat het feest in de clubs vrolijk verder. De weersvoorspellingen voor komend weekeinde zijn ook niet al te gunstig dus wel zo lekker als je ergens overdekt de club in kan duiken. Let op: je moet voor de meeste feesten wel een toegangskaart hebben.

  • BACKDOOR Amsterdam presents ‘WE Party PINK GUM’

4 augustus – Melkweg

In de Melkweg vindt een spetterende ‘Amsterdam Pride opening party’ plaats georganiseerd door BACKDOOR Amsterdam. “The wildest party ever seen”, aldus de organisatie. Dit jaar hebben ze het collectief WE PARTY uit Madrid uitgenodigd voor een ongelooflijke grote en roze productie. In deze zaal in de Melkweg is ruimte voor meer dan 1500 ‘party people’ en de line-up bestaat uit DJ Thomas Solvert (WE PARTY Resident), DJ Diego Summers (BACKDOOR Resident) en DJ Rodolfo Bravat (International Guest DJ).

Meer informatie: https://www.backdooramsterdam.com/

  • 🏳️‍🌈 AMSTERDAM PRIDE MET MEIJT.! 🏳️‍🌈

5 augustus – Oliva

Op zaterdag 5 augustus 2023 is het in Oliva Amsterdam tijd voor de Pride-editie van CLUB.MEIJT. Verwacht lokale dj’s en entertainers die zorgen voor house, disco en extravagant entertainment. VTA is al eens op bezoek geweest. Er hangt een lekkere sfeer. Je kan hier met een gerust hart een bezoekje aan brengen.

Meer informatie:  https://www.meijt.nl/2023/06/14/amsterdam-pride-met-meijt-club-meijt-5-pride-edition/

  • FPQ ❤️ MOTHER EARTH! QUEER & PRIDE AMSTERDAM

5 augustus – Paradiso

De F*cking Pop Queers worden al jarenlang georganiseerd in Amsterdam. Daarom kunnen we dit leuke feest in de Paradiso van harte aanraden.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/286428703891448/?ref=newsfeed

FunHouse – XXL – the Pride edition

5 augustus – Westergasterrein

Vanuit alle hoeken en gaten van de wereld komen LHBTI+ ers naar Amsterdam om de FunHouse XXL Pride editie mee te maken. Het feest wordt verdeeld over de GasHouder, WesterUnie, WesterLiefde, TransformatorHuis, Klonneplein outdoor square en WesterGas terrace. Deze organisatie organiseert ook nog meer leuke feesten tijdens Pride. Kijk bij meer informatie voor de andere locaties en data.

Meer informatie: https://www.clubrapido.com/

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam