Langverwachte ‘LAX / AMS’ tentoonstelling bij STRAAT

STRAAT Museum en STRAAT Gallery presenteren de langverwachte tentoonstelling LAX / AMS – een internationale artistieke samenkomst bij STRAAT.

Deze tentoonstelling is het tweede gezamenlijke project met hun vrienden van Thinkspace Projects, een gerenommeerde galerie uit Los Angeles.

Bereid je voor op een inspirerende show, waar 84 kunstenaars uit 20 landen samenkomen om een opmerkelijke mix van artistieke stijlen te delen.

In de week voorafgaand aan de opening kun je getuige zijn van de live schildersessies van Nederlandse topartiesten, @mr.super_a en @collinvandersluijs. Ze zullen betoverende werken maken voor de permanente STRAAT-collectie.

Super A (Stefan Thelen, 1981, NL) manipuleert bekende iconografie tot intrigerende en verwarrende werken met speels realisme.

Collin van der Sluijs (1980, NL) wordt geroemd om zijn buitengewone, droomachtige weergaven van alledaagse verhalen – in het bijzonder prachtige beelden van wilde dieren.

De groepstentoonstelling kent een diverse line-up van getalenteerde kunstenaars, waaronder Ador, Kathy Ager, Antonio Ainscough en nog veel meer.

De tentoonstelling wordt geopend met een openbare openingsreceptie op zaterdag 17 juni 2023, van 19.30 tot 23.00 uur in STRAAT Gallery. RSVP : [email protected].

LAX / AMS loopt van 17 juni tot 30 juli 2023 bij STRAAT.

Openingstijden en meer informatie over de tentoonstelling LAX / AMS en STRAAT is te vinden op: https://straatmuseum.com/nl.