GHOST OP 4 JUNI NAAR AFAS LIVE
GHOST KOMT NAAR AFAS LIVE

Op zondag 4 juni 2023 komt de theatrale rock band Ghost terug naar de AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 10 maart om 10:00 uur via Ticketmaster. Dit nieuws heeft concertorganisator MOJO vandaag bekend gemaakt.

Los concert in Amsterdam

Afgelopen zomer stond de Grammy winnende Ghost nog in de RTM stage in Ahoy Rotterdam. Eind mei komt de band naar Europese bodem en trapt de tour af met een reeks Franse shows. Het grootste gedeelte van de tour bestaat uit festivals, maar Amsterdam is één van de weinige steden waar een los concert plaatsvindt.

Zweedse rock band

Ghost is een Zweedse rock band en is opgericht in 2006. Kenmerkend aan de band is het karakter Papa Emeritus, de frontman gekleed als demonische anti-Paus. Naast verschillende versies van Papa Emeritus (I – IV) kent Ghost verschillende bandleden die sinds een aantal jaar anoniem de vijf elementen vertegenwoordigen op het podium. Inmiddels heeft de band vijf albums uitgebracht. In 2022 bracht de band het album ‘IMPERA’ en de EP ‘[MESSAGE FROM THE CLERGY]’ uit.