Gezellige kerstmarkt in het Noorderpark
Foto credits: Stichting Noorderpark

Op zondag 11 december organiseert Stichting Noorderpark samen met Elythé bij Petra een gezellige kerstmarkt. Tientallen buurtkramen staan opgesteld in het Noorderpark, dichtbij IJskoud de Beste aan de Meeuwenlaan. De markt is vooral gericht op alle bewoners in Noord, om iedereen wat licht te brengen in deze donkere wintermaand.

Op de Noorderpark Kerstmarkt kom je allerlei handgemaakte of tweedehands spullen tegen van buurtbewoners. Uiteraard is alles met een kersttintje omgeven: cadeautjes, versieringen, decoraties, lekkernijen en zelfs de Kerstman komt voorbij. De warme sfeer op de markt wordt aangevuld met livemuziek uit de buurt, warme hapjes en vuurkorven. Ook zijn er diverse kinderactiviteiten zoals schminken en bij de Florakokjes kun je mee knutselen of koken. IJssalon IJskoud de Beste gaat speciaal voor deze markt open voor warme dranken én ijsjes, bij de kraam van Café Permanent kun je terecht voor glühwein, winterbiertjes of broodjes worst. Iedereen is van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur op deze leukste Kerstmarkt van Noord!

Kerstpakketten actie

Voor eenzame ouderen in deze moeilijke tijd collecteert Stichting Elythé voor de kerstpakketten actie. Doneren kan al vanaf 1 euro. De stichting maakt de pakketten zelf en bezorgen ze persoonlijk bij de mensen thuis. Zie voor meer informatie: www.noorderpark.nl.

Groene hart van Amsterdam-Noord

Het Noorderpark is het groene hart van Amsterdam-Noord en slaat een brug tussen de verschillende wijken en mensen. Stichting Noorderpark versterkt samen met bewoners de levendigheid in het park. Doel is om een groene en verbindende plek te zijn voor iedereen. Ook is er alle ruimte om zelf activiteiten te organiseren. Meer info: www.noorderpark.nl.

Lees ook het gerelateerde artikel over kerstmarkten in Amsterdam