Fred van Leer ambassadeur van For All Who Love Foundation
Foto: screenshot © Instagram Fred van Leer

Vrijdag 29 juli staat het Westerpark in Amsterdam in het teken van de zevende editie van Mini Milkshake. Tijdens Mini Milkshake mensen met een beperking, die zich mogen verheugen op alles wat ook tijdens het reguliere Milkshake Festival wordt gepresenteerd: veel entertainment, decor en muziek.

Op twee podia is een divers muziekaanbod te verwachten, terwijl er ook een randprogramma wordt aangeboden. Bijzonder is de komst van The DragSyndrome. Dit is een Engels gezelschap dragqueen performers met downsyndroom.

Mini Milkshake is zeven jaar geleden in het leven geroepen door de Stichting For All Who Love Foundation, opgericht door Marieke Samallo (directeur Milkshake). Het doel van dit evenement is om meer acceptatie en gevoel van inclusie te genereren voor een andere kwetsbare groep. Tickets voor Mini Milkshake zijn strikt voor mensen met een beperking en eventuele begeleiders en zijn beschikbaar voor € 7,50 per persoon.

VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner

Ambassadeur Fred van Leer

Fred van Leer is niet alleen aanwezig tijdens het event, maar neemt vanaf nu ook de rol van ambassadeur op zich. Fred van Leer: “De eerste keer dat ik op Mini Milkshake stond heb ik de hele dag met kippenvel rondgelopen. En met tranen in mijn ogen gestaan. Met een gevuld hart ging ik het weekend van Milkshake in. Wat fantastisch wat For All Who Love neerzet. En bijzonder dat ik hier bij mag horen”.

Milkshake Festival

Milkshake Festival is een elektronisch dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, trans, drag, zwart of wit: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren!

Mini Milkshake 2022

datum:​​29 juli 2022
tijden:​​15:00 – 18:30
tickets:​​€ 7,50 p.p.
ticketlink:​shop.paylogic.com/491bc02f50184cbbb4408ccfa3df4962
adres:​​Klonneplein 6, Amsterdam

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam