KIM PETRAS OP 28 FEBRUARI 2024 NAAR AFAS LIVE

Op vrijdag 27 oktober presenteert CHO een extra show van ‘Knock Knock in Concert’ in AFAS live. De ticketverkoop start op vrijdag 26 mei om 12:00 via Ticketmaster.nl. Dat nieuws heeft concertorganisator MOJO zojuist bekend gemaakt.

Na het eerste concert binnen no-time te hebben uitverkocht presenteert CHO op vrijdag 27 oktober een extra show van ‘Knock Knock in Concert’. De ticketverkoop is per direct gestart via ticketmaster.nl

Op vrijdag 27 oktober is de AFAS Live opnieuw het domein van CHO, de rapper presenteert samen met zijn band een nieuwe live ervaring tijdens ‘Knock Knock in Concert’

Als artiest heeft CHO een indrukwekkende staat van dienst. Hij brak door met zijn debuutsingle ‘Workshop’, gevolgd door de hit ‘Misschien Wel Hè?’ die hem landelijke bekendheid bracht. Met zijn mix van straatrap en catchy melodieën, spreekt hij een breed publiek aan. CHO heeft samengewerkt met gerenommeerde acts uit de hele NL hiphopscene van Adje en Frenna tot Yade Lauren, Kevin en Steff London uit Londen.

CHO staat aan de vooravond van een nieuwe release in de vorm van ‘Knock Knock 4’ het vervolg op zijn succesvolle reeks aan ‘Knock Knock’ albums. Tijdens zijn concert zal hij zijn grootse hits in een nieuwe vorm aanbieden met zijn live band, en uiteraard is er ook nieuw materiaal van het langverwachte nieuwe album.

Met zijn muzikale successen is CHO ook een inspiratiebron voor veel jongeren. Hij staat bekend om zijn authentieke stijl, waarbij hij vaak zijn persoonlijke ervaringen en emoties in zijn teksten verwerkt. Met zijn optredens en muziek slaagt CHO erin om fans te raken en te motiveren.

De kaartverkoop voor deze extra show van ‘Knock Knock in Concert’ is per direct gestart via ticketmaster.nl

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam