Body-House Sessions in Culture House de Vlugt, Amsterdam
Beeld: Alwin Poiana

Performance Artist | Embodiment coach en oprichter van Body-House Methode Keren Rosenberg opent samen met cultuurhuis de VLUGT hun deuren voor deelnemers om samen met Keren de Body-House methode te ervaren.

Elke donderdag van 20 oktober t/m 15 december om 19:30-21:00 uur in Cultuurhuis de Vlugt, Amsterdam.

Wat is de Body-House methode:

Body-House is een fysiek belichaamde en intuïtieve praktijk en een bewustzijn opwekkende methode ontwikkeld door Keren Rosenberg.

De Body-House Methode biedt een boeiende en diepgaande manier om de wijsheid van je lichaam te ontdekken en fysiek en mentaal uithoudingsvermogen te ontwikkelen, samen met innerlijke focus. Het bouwt vertrouwen en vertrouwdheid op met non-verbale communicatie en met je unieke lichaamstaal en energetische eigenschappen. Het is een fysieke methode met een krachtige therapeutische en helende ervaring. Het helpt je weer in contact te komen met je bron van vitaliteit en innerlijke kracht.

Body-House benadert het lichaam als een vat dat energie en vibratie draagt, waarbij de huid functioneert als een tweewegmuur die bemiddelt tussen het persoonlijk-intieme en de universele energetische stroom die om en in ons is. Net als een huis heeft ons lichaam ramen en deuren die een directe dialoog en verbinding vormen tussen onze innerlijke wereld en de wereld om ons heen.

“It produced the effect of an “exploding bomb”! I recommend the Body-House method to dancers, actors, therapists and just ordinary people! It helps to create unique awareness within your body and fantastic communication with other people”. Roman

Voor wie is de Body-House Methode bedoeld?

Iedereen is welkom om op zijn eigen niveau en tempo te werken. Er is geen leeftijdsgrens, en alle lichamen en capaciteiten zijn welkom!!! De ervaring staat open voor hen die de roeping en drang voelen om hun leven te leven naar hun volledige expressieve potentieel en nieuwsgierig zijn om nieuwe manieren van zijn te verkennen. Voor hen die ervaren zijn in dans en energiewerk en voor hen die absolute beginners zijn.

Body-House methode staat open voor Every-Being-Body die in een intieme setting een fysiek expressieve en authentieke ervaring wil opdoen:

– Als je je meer bewust wilt worden van je eigen aanwezigheid & energie en wilt leren hoe je fysieke/mentale/emotionele blokkades kunt omzetten in flow.

– Om nieuwe instrumenten te leren die je kunnen helpen je meer geaard, aanwezig en open te voelen. Om je eigen creatieve stem verder te ontwikkelen, je gevoel van vertrouwen in je intuïtie te verdiepen en mentale & fysieke belemmeringen te overwinnen.

– Om bewuster en zelfverzekerder te worden in het maken van non-verbale fysieke verbindingen met jezelf en anderen en je authentieke, krachtige expressieve zelf te omarmen.

“A place where I could finally connect with myself again and what I have been missing for a lot of years. To check in with my mental and physical health and be open to people: young and old, from any heritage and background.” Eva

**Alles wat nodig is, is comfortabele kleding, een open hart en een beschikbaar lichaam om te bewegen en bewogen te worden.

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met [email protected].