AMERIKAANSE COMEDIAN ROB ANDERSON NAAR BOOM CHICAGO AMSTERDAM
Boom Chicago

De Amerikaanse comedian Rob Anderson komt op 24 mei naar Boom Chicago in Amsterdam met zijn voorstelling Heartthrob Live with Rob Anderson. Anderson is onder meer bekend van zijn serie Gay Science, waar hij op social media miljoenen volgers mee vermaakt. De kaartverkoop voor deze voorstelling is direct gestart via Ticketmaster. Dat nieuws maakt concertorganisator MOJO vandaag bekend.

Na zijn succesvolle Amerikaanse tour is het nu tijd voor Rob Anderson om met zijn comedyshow Heartthrob Live Europa in te trekken. In zijn rol als jonge onderzoeker probeert Rob meer kennis te krijgen door informatie te vergaren van de LHBTIQ+-gemeenschap via zijn publiek in verschillende steden. Uiteraard deelt hij ook al zijn eigen verhalen die hij tot nu toe ver van het internet heeft gehouden. De voorstelling is een must see voor iedereen die wel eens LHBTIQ+-seks heeft bekeken, of die dit onderwerp wel eens wil onderzoeken.

Rob Anderson is een comedian en content creator die doorbrak met zijn korte sketches en parodieën op diverse social media. Hij maakte series als Boyfriend Twins, of de hit Gay Science, waarin hij op zijn eigen grappige manier LHBTIQ+ vragen beantwoordt. Meer dan 2,5 miljoen volgers kijken naar Ron Andersons unieke comedy, waarin hij herkenbare LHBTIQ+ onderwerpen behandelt op een bedachtzame maar ironische wijze.

Rob Anderson schreef ook het boek The Fergamerican National Anthem, een bestseller waarin hij dieper in gaat op Fergie’s beruchte uitvoering van het Amerikaanse volkslied. Hij was te zien in Book Of Queer op Discovery+, en werd door OUT Magazine uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke LHBTIQ+ mensen in 2022.