7 mei in Boom Chicago Amsterdam, de volgende comedy show van Comedy Vibe

Super leuk nieuws over de Boom Chicago Amsterdam! Zaterdag 7 mei vindt er in het Amsterdamse theater een nieuwe editie van de populaire comedy show van Comedy Vibe plaats. Kaarten zijn beschikbaar via www.comedyvibe.nl/events.

Comedy After Dark

“Comedy Vibe brengt jullie Comedy After Dark! Een show met ongelofelijke comedians waarbij iedereen gaat huilen van het lachen. Een late voorstelling met vlijmscherpe en rauwe humor”, aldus Roger Vrede namens Comedy Vibe.

Tijdens deze avond zullen comedians Mark Waumans, Murth Mossel, Tim Hartog en Vincent Geers het publiek vermaken vanaf het podium. De show start om 22:30 uur en de deuren gaan een half uurtje eerder open.

Over Comedy Vibe

Comedy Vibe is een initiatief van Roger Vrede. “Toen ik jong was zag ik een show van Eddy Murphy. Ik was meteen gefascineerd door de manier waarop hij van serieuze onderwerpen iets humoristisch kon maken. Ik zag toen al dat humor het leven lichter en leuker maakt. Ook herkende ik veel elementen die me deden denken aan mijn eigen familie en cultuur .

Samen met mijn neef draaide ik videobanden grijs van comedy performances zoals Def Jam Comedy, Eddie Murphy en Kings of Comedy. Ik had zelf niet direct de ambitie om ook comedian te worden, maar het entertainen van mensen en ze een leuke tijd bezorgen, dat sprak me wel erg aan. Daarom begon ik met het idee te spelen om zelf comedy nights te organiseren. Ik bezocht shows in Engeland, de Randstad en Eindhoven om inspiratie op te doen en te netwerken. Ik heb veel geleerd van anderen, maar wil vooral mijn eigen draai eraan geven.

Nu organiseer ik comedy nights in Eindhoven, Rosmalen, Amsterdam, met de leukste comedians van binnen en buitenland. Het is een passie geworden waar ik ontzettend veel plezier uit haal. En wie weet durf ik het ooit nog eens aan om toch dat podium op te gaan…”

Gratis kaarten

En we zijn reuzeblij met het feit dat we 5 gratis kaarten mogen weggeven aan de fans van Vrije Tijd Amsterdam. Willen jij en je vrienden of familie hier kans voor maken? Stuur dan een e-mail naar rik@vrijetijdamsterdam.nl.