Vrijdag 29 mei, 19.00 uur: Livestream vanuit een reuzenrad

Vrijdag 29 mei, 19.00 uur: Livestream vanuit een reuzenrad
Foto credits: Andy Zuidema

Vrijdag 29 mei vanaf 19.00 uur zoeken DJ’s Paul Elstak, Darkraver, Pat B, Luna en The Viper het hogerop. Dan kruipen zij voor Pussy lounge achter een speciaal in een reuzenrad gebouwde DJ booth. De DJ’s hebben daarmee een wereldwijde primeur: niet eerder waren DJ’s achter draaitafels in een reuzenrad te vinden. De start is om 19.00 uur en is te bekijken via deze link.

De speciale videosets worden vanuit de studio gepresenteerd door MC’s DL en Alee. Zij hebben ook live contact met de artiesten en de danseressen. Tussen de optredens door zijn er tijdens de breaks prijzen te winnen aan de hand van verschillende live games. Bovendien zijn er nog extra prijzen te winnen voor diegene die zich hult in zijn of haar beste Pussy lounge outfit. Kijkers kunnen hieraan live meedoen kan door middel van Zoom.

Pussy lounge werd in 1997 door Paul Elstak & Darkraver bedacht en gelanceerd in club Heat. Sindsdien groeide het geheel uit tot “een feestje met lekkere stampmuziek met een erotisch knipoog”, zoals Paul het omschrijft. Hij en Darkraver zijn als resident altijd bij alle Pussy lounge evenementen aanwezig. Pussy lounge wordt als zelfstandig evenement georganiseerd, maar is ook host van stages tijdens grote events als Decibel outdoor & Tomorowland te vinden.

Pussy lounge wordt georganiseerd door B2S, de organisatie achter onder meer Decibel outdoor met 125.000 festivalbezoekers en Supersized Kingsday, het grootste festival van Nederland op Koningsdag, in Aquabest.

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl