VIER KERST MET DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG, JORIS BIJDENDIJK, EVA CLEVEN, MEROL, KRIS KROSS AMSTERDAM FT. BILAL WAHIB EN MEER
Host Nellie Benner SemiFest Live Foto: © Amrita Panday

Amsterdam, 17 december 2020 – SemiFest Live is de vrolijke noot in deze sobere december dagen. Met een interactief online programma vult het de avonden in de kerstvakantie met kookworkshops, potjes bingo, kerstverhalen, dj-sets, surprise guests, danssessies en nog veel meer. Vanaf 23 december tot en met 2 januari zendt SemiFest Live uit vanaf de tiende verdieping van de A’DAM Toren in Amsterdam.

Nu de tweede lockdown van het jaar is in gegaan, is SemiFest Live het antwoord op de sobere kerst. Kijkers nemen vanuit huis deel aan interactieve online uitzendingen en worden zo onderdeel van het programma. Verwacht optredens van artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Douwe Bob, MEROL, Sarita Lorena, Kris Kross Amsterdam ft. Bilal Wahib, Yung Felix, FeestDJRuud, DJ Willie Wartaal, Sophie Straat en Abbey. Maar ook een cursus cocktails shaken met Tess Posthumus, interactieve complimentjes uitdelen met de Complimentenmeisjes en kookworkshops van chefs Joris Bijdendijk en Freek van Noortwijk, de Healthy Sisters, rapper Donnie en nog zoveel meer. De kosten voor een interactieve live show van circa een uur zijn €2,50. Voor een hele avond is dat €6,50.

SemiFest Live is de vrolijke noot in deze sobere december dagen. Met een interactief online programma vult het de avonden in de kerstvakantie met kookworkshops, potjes bingo, kerstverhalen, dj-sets, surprise guests, danssessies en nog veel meer. Vanaf 23 december tot en met 2 januari zendt SemiFest Live uit vanaf de tiende verdieping van de A’DAM Toren in Amsterdam.
SemiFest Studios – Backstage 2 ©Floris Heuer

Openingsavond

SemiFest Live wil mensen met elkaar verbinden in deze tijd, waarin iedereen op zichzelf wordt teruggeworpen. Via dit digitale platform met interactieve live beleving op het gebied van muziek, educatie, sport, food, kunst en meer, daagt het uit tot een verrassende wisselwerking met artiesten, hosts en andere deelnemers. Morgen om 18 uur is de launch met onder andere een akoestische show van Chef’Special, een kookworkshop met Hugo Kennis, een potje bingo met Sara Dol @Officialsaarx – de grootste vrouwelijke TikTokster van Nederland, het weglachen van stress met lachcoach Maarten Vos en dansen met dj’s Lucas & Steve. De uitzendingen van de openingsavond zijn allemaal gratis toegankelijk na het aanmaken van een account via www.semifest.live

SemiFest Live is de vrolijke noot in deze sobere december dagen. Met een interactief online programma vult het de avonden in de kerstvakantie met kookworkshops, potjes bingo, kerstverhalen, dj-sets, surprise guests, danssessies en nog veel meer. Vanaf 23 december tot en met 2 januari zendt SemiFest Live uit vanaf de tiende verdieping van de A’DAM Toren in Amsterdam.
SemiFest Studios – Backstage ©Floris Heuer

Over SemiFest Live

SemiFest Live is een initiatief van entrepreneur Martijn van Rheenen, oprichter van investeringsmaatschappij Momentum Capital. Hij werkt hiervoor samen met partner FabriQ Media Group, onder andere bekend van videoproducties zoals De Vrienden van Amstel Live en Mysteryland. Samen willen ze een positieve bijdrage leveren om de afstand tussen mensen tijdens de donkere dagen in december te overbruggen. Maatschappelijke betrokkenheid is voor Van Rheenen heel belangrijk. Zo is hij initiatiefnemer van doneereendorp.nl dat opvang biedt aan dak- en thuislozen. Een onderwerp dat tijdens de uitzendingen van SemiFest Live zal terugkomen. SemiFest Live biedt tijdens de kerstvakantie gratis toegang tot het platform aan onder meer de kwetsbare groep ouderen in verzorgingstehuizen.

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam