Up coming: MARCUS WORGULL & BAS DOBBELAER bij RADION

Up coming: MARCUS WORGULL & BAS DOBBELAER bij RADION
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Up coming: MARCUS WORGULL & BAS DOBBELAER bij RADION

Marcus Worgull (Innervisions) en Bas Dobbelaer (RADION) gaan aankomende vrijdag 9 februari het dak eraf draaien in de Amsterdamse RADION. De Amsterdamse underground nachtclub opent de deuren om 23:00 uur en gaat door tot 06:00 uur in de ochtenduren. Toegangsprijs voor de clubnacht is € 12,50.

Marcus Worgull

Marcus Worgull is een house en Electronic DJ en komt uit Köln. De Duitse DJ draait voor platenmaatschappij Innervisions. De muziekartiest draait in maart in België en Frankrijk en heeft voor later in het jaar al optredens vast staan in Schotland, Engeland en Barcelona.

Bas Dobbelaer

Dobbelaer is pas 26 lentes jong en als we de kenners mogen geloven is hij een groeibriljant in de dance-scene van Amsterdam. Zijn specialiteiten zijn deephouse, techhouse en techno. Op zaterdag 17 februari 2018 maakt Dobbelaer zijn opwachting tijdens het Pleinvrees feest in de Amsterdamse Paradiso.

Zaterdag bij de RADION

De Radion knalt ook op zaterdag 10 februari lekker door. Dan komen SESSION VICTIM en CARISTA de nachtclub in Amsterdam verrijken. Het genre van SESSION VICTIM is Dance en elektronische muziek. CARISTA komt uit Utrecht, draait verschillende soorten muziek en staat later dit jaar in Berlijn en Londen. In Augustus draait CARISTA tijdens Dekmantel.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

QUEER en ramharde techno bij RADION’s Spielraum

Bon Voyage en Voyager naar de RADION 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here