Uitgaan nieuws in Amsterdam

Uitgaan nieuws in Amsterdam
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Uitgaan nieuws in Amsterdam

Genieten bij Blijburg nu het nog kan. Onder dat motto staan toch wel de twee meest populaire festivals op het programma bij Blijburg aan Zee. Zondag trapt Pleinvrees af met een intieme strandsetting en tweede pinksterdag is festival ‘De Zon’ baas op het terrein.

Het is tijd voor de tweede Dauphine Dance Night in Amsterdam Oost. De avond staat onder leiding van DJ Alex van Oostrom & Friends. De eerste avond was een succes vandaar dat er is besloten een vervolg aan te geven. “Met zo’n 180 bezoekers in de club was de eerste editie van de Dauphine Dance Night hartstikke geslaagd”, aldus Club Dauphine. Vooraf kun je trouwens ook een lekker hapje eten voor € 39,-. Iets met 2 vliegen in één klap! En wat dacht je, vrijdag gewoon als vanouds livemuziek.

Zaterdag en zondag is het festivaltijd bij OT301 met Afrikaanse underground muziek. Klinkt spectaculair. Misschien dat we maar eens een kijkje gaan nemen met VTA.

Het is festivalweekend bij The Box in Amsterdam. Jawel beste mensen. Vrijdag, zaterdag en zondag is het raak bij The Box. Bollywood, Viva Latin en Fawaka Su zijn de festival namen.

Het wordt een logistiek komen en gaan in de achtertuin van Paradiso. Want man, man, man, wat een hoop artiesten komen daar van vrijdag tot en met maandag optreden, zeg. Een aantal tipjes van de sluiter zijn de komst van ‘Vunzige Deuntjes’, Johnny Marr, Blaudzun + CUT_, Kitchenette + Sen Dubaj, Matthew and the Atlas + Nathan Ball en Gundelach.

Het is vrijdag weer knallen tijdens Cantina in de Marktkantine. Dennis Ferrer, Boris Werner en Makossa zijn persoonlijk verantwoordelijk voor vette beats.

Er is weer een dikke vette weekend editie bij De School op komst. Van zaterdag 19 mei tot en met maandagochtend 21 mei. Fantastisch natuurlijk.

De Shelter lijkt er zin in te hebben. Parts Of Life, Paul Kalkbrenner en Spaceandtime zijn donderdag van de partij. Vrijdag DVS1, Sandrien en Tijana T. Zaterdag Âme (live), Marcus Worgull en Tsepo. Met Pinksteren zullen ze uitgeteld zijn maar dat mag dan ook wel even.

Een punk subcultuur in ons aller Mokum? Nou, het lijkt er wel op tenminste. In ‘krakersbolwerk’ Vrankrijk staat een heftig avondje punk en metal op het programma.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here