Uitgaan in Amsterdam – Waar zijn dit weekend toffe feesten in Amsterdam?
Een eerder feest bij Paradiso. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Uitgaan in Amsterdam – Waar zijn dit weekend toffe feesten in Amsterdam?

Kijk, iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak, desondanks stelde de redactie van Vrije Tijd Amsterdam een mooi lijstje samen van feesten die op het gebied van uitgaan in Amsterdam in onze ogen absoluut de moeite waard zijn om dit weekend in Amsterdam te bezoeken. We hopen dat dit lijstje u mooie uitgaansinspiratie zal opleveren!

Uitgaan in Amsterdam – Mathew Jonson live, Lux en Makam De School

Datum: 07-12-2018

Tijd: 23:00 – 06:00

Mathew Jonson live, Lux en Makam

Locatie: De School Amsterdam

Adres: Jan van Breemenstraat 1

Link naar FB event: https://www.facebook.com/events/298551760759048/

Uitgaan in Amsterdam – KiNK, Detroit Swindle, William Djoko – Shelter

Datum: 8-12-2018

Tijd: 23:00 uur – 07:00 uur

Bij de Shelter in Amsterdam kun je er bijna blindelings vanuit gaan dat er een vet feest op het programma staat. Zaterdag 8 december heeft artiest Willem Djoko de nacht in de underground bunker in Amsterdam-Noord georganiseerd. De eerste DJ die Djoko naar voren schuift tijdens de ‘Shelterse nacht’ is niemand minder dan de uit Bulgarije afkomstige KiNK. Het Nederlandse DJ duo Detroit Swindle completeert de nacht aan ’t IJ.

Locatie Shelter Amsterdam

Adres: Overhoeksplein 3, Amsterdam

Link naar FB event:https://www.facebook.com/events/330269460884987/

Uitgaan in Amsterdam – Encore – Melkweg

Datum: 8-12-2018

Tijd: 23:55 uur – 05:00 uur

In de gerenommeerde Melkweg aan de lijnbaansgracht 234 a in Amsterdam geeft Encore een nieuwe toffe editie op het gebied van uitgaan in Amsterdam! Muziekgenres die de revue zullen passeren zijn HipHop en R&B. Op kleine loopafstand van het Leidseplein sieren DJ’s SMP, Deejay Prime, Cenkson, Amartey, Odin Music en Bram de line-up! En hoe grappig is dit?! Ben je jarig in December mag je gratis naar binnen!

En Elite let even op er worden geen VIP tafels verkocht.

Locatie: Melkweg

Adres: Lijnbaansgracht 234A, 1017 PH Amsterdam

Link naar FB event: https://www.facebook.com/events/2131653097083691/

Uitgaan in Amsterdam – Zwarte Koffie – Paradiso Amsterdam

Datum: 08-12-2018

Tijd: 23:55 – 05:00

“De dagen worden korter, de winterjassen kunnen langzaam weer uit de kast worden getrokken en de seizoenen veranderen.. Maar één ding blijft hetzelfde.. Op de eerste vrijdag van de maand kan je natuurlijk dansen bij Zwarte Koffie in de Paradiso! Zoals altijd blijven we trouw aan het vertrouwde Zwarte Koffie recept. De lekkerste Boogie, House, Hip-Hop, Disco,en nieuwe electronische muziek zullen door DJ D-Rok en Mr. Speak weer aan elkaar gedraaid gaan worden! Terwijl je in de kelder kan dansen op de beste 90’s R&B”, aldus de organisatie van Zwarte Koffie. VTA bracht recentelijk een bezoekje aan Zwarte Koffie en kan dit feest zodoende met een gerust hart aanraden!

Locatie: Paradiso

Adres: Jan van Breemenstraat 1, 1056 AB Amsterdam

FB-event: https://www.facebook.com/events/276756129787401/

Uitgaan in Amsterdam – Liquid Kiddy – Warehouse Elementenstraat

Datum: 08-12-2018

Tijd: 23:00 – 08:00

Zaterdag in de Elementenstraat: Liquid Kiddy’s ‘We cum like divas’

In de Warehouse Elementenstraat, dat door vele party-insiders in de stad wordt betiteld als één van Amsterdams vetste underground locaties, vindt komende zaterdag weer een onvervalste editie plaats van het populaire LGBTQ event van Liquid Kiddy’s. Liquid is een krachtenbundeling van event organisatoren Totally, Papa party, Damage en het internationale Fetish bedrijf Mister B.Theo Heskes is de oprichter van Totally, een gerenommeerde naam in de uitgaanswereld. Met Totally staat hij elk jaar op Milkshake Festival, Sexy Party Cologne en het Kwaku Festival. Tevens is Heskes de oprichter en stuwende kracht achter het vrij jonge concept van Luiqid Kiddy. Tijdens ‘We cum like divas’, de event-titel van de komende versie, telt de industriële loods aan de Elementenstraat drie verschillende ruimtes waar het publiek los kan gaan. Maar, belangrijker nog in die drie zalen shinen een groot aantal artiesten. Van lokale helden zoals The G-Team, JNM The Naked mc, Mc divine tot aan de Israëlische superster Eliad Cohan. Kenners zullen dit beamen. De vier zijn ‘slechts’ een klein tipje van de sluier want er zijn zaterdag meer dan 20 artiesten, aangevuld met sensationele dansers, hete shows en sexy queens, die de Liquid Kiddy fans komen verblijden met hun draaikunsten. We schreven een leuk artikel over dit feest in Amsterdam.

Locatie: Warehouse Elementenstraat

Adres: Elementenstraat 25, 1014 AR Amsterdam

FB-event: https://www.facebook.com/events/231475687639518/

TIP VOOR VOLGENDE WEEK!

En tot slot hebben we voor u nog een te gekke uitgaan tip voor volgende week zaterdag 15 december! We schreven er een mooie artikel over en u kunt natuurlijk ook het agenda-item van dit speciale event op het gebied van uitgaan in Amsterdam bekijken!

Fijn weekend allemaal!

vrijetijdamsterdam.nl

PS Heeft u al een kijkje genomen in ons blog laatste nieuws: Kerst in Amsterdam 2018?