Today in Throwback Tuesday: Parallel w/Cassy

Today in Throwback Tuesday: Parallel w/Cassy

Bezoekers gingen zaterdag 17 februari 2018 los bij Parallel w/ Cassy aan de Laurierstraat 2 in Amsterdam.

Nadat Cassius de vorige editie een dijk van een set had neergezet was het dit keer de beurt aan niemand minder dan Cassy! Deze dame is in Engeland geboren, in Oostenrijk opgegroeid en heeft zich als DJ ontwikkeld in Berlijn, hier kreeg ze ook haar eerste ‘residency’ in de legendarische en beruchte Panoramabar in Berlijn. Deze club zit in hetzelfde gebouw als de nog bekendere Berghain.

Neergestreken op Ibiza 

Na omzwervingen via Parijs (Rex Club) en Amsterdam (Trouw) is ze nu neergestreken op Ibiza waar ze tot op de dag van vandaag, na een jaar vaste gast te zijn geweest bij Cocoon, resident is bij Circoloco. Maar zaterdag 20 februari stond ze gewoon weer lekker ‘old skool’ in Amsterdam. Ze werd bijgestaan door Makcim en Parallel’s hoogsteigen Gideon Fierman en Bandi.

Het was top en er werd lekker gedraaid

“Het was top, er werd lekker gedraaid en het leek erop dat de gasten het ook naar hun zin hadden”, aldus een woordvoerder van Parallel.

Wanneer de volgende editie plaatsvindt wordt binnenkort bekend gemaakt.

En wie niet wil geloven dat het een vet feestje was moet naar het filmpje kijken en vergeet dan niet je geluid aan te zetten.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Amsterdam Open Air onthult line-up 

Liquid Kiddy in de Elementenstraat

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here