Supersized Kingsday 27 april: enige echte grootste van Nederland
Kingsday. Credits: B2S

Met zo’n 50.000 bezoekers is Supersized Kingsday Festival in Aquabest het grootste festival van Nederland op Koningsdag. Grootheden als Paul Elstak, D-Block & S-te-Fan, B-Front, Warface en Sefa zijn die dag bevestigd om de oer-Hollandse traditie groots te vieren.

Organisator B2S strijkt voor het zesde jaar op rij neer op het festivalterrein nabij Eindhoven. De top van de hardere stijlen DJ’s is vastgelegd voor Supersized Kingsday, dat op 27 april 2020 plaatsvindt op Aquabest. Op acht verschillende stages treden meer dan 150 artiesten op voor een immens en uitbundig gekleed feestpubliek. Voor de Hardstyle stage zijn onder anderen D-Block & S-te-Fan en B-Front vastgelegd. Warface en Frequencerz staan op de Raw Hardstyle stage. Paul Elstak en Sefa gaan nog een tandje harder op het Hardcore podium.

Supersized Kingsday begon ooit als een kleinschalig festival, maar is in zes jaar uitgegroeid tot het grootste hardere stijlen-festival van Nederland tijdens Koningsdag. De aankomende editie biedt plek aan maar liefst 50.000 bezoekers. Sinds de lustrumeditie van 2018 valt Supersized Kingsday onder de vlag van B2S, de organisatie achter onder meer Decibel outdoor met 55.000 festivalbezoekers.

Naast de hiervoor genoemde stages is er verder plek voor Freestyle, Uptempo, Hardstyle Classics, Hardcore Classics en een gloednieuwe Hollands Glorie stage. Reguliere- en groepstickets zijn nu beschikbaar via de officiële ticket pagina. Meld je aan voor het officiële evenement en blijf op de hoogte van het laatste nieuws via deze pagina.

Meer informatie is te vinden op https://www.b2s.nl/kingsday, de volledige line-up maakt de organisatie woensdag bekend.

vrijetijdamsterdam.nl