Op 6 maart 2021 staan Sunnery James & Ryan Marciano op een nieuwe editie van Don’t Let Daddy Know in de Ziggo Dome in Amsterdam, gepresenteerd door E&A Events. De mannen zijn de eerste namen op het affiche van alweer de achtste editie in de vaste thuisbasis. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.dldk.com/2021.

Don’t Let Daddy Know vond in 2012 voor het eerst plaats op Ibiza. Het groeide uit van een clubavond tot een beweging en inmiddels is Don’t Let Daddy Know te vinden in meer dan twintig landen; van Nederland tot Brazilië, van Polen tot Chili en Spanje tot India. Honderdduizenden fans genoten inmiddels van Don’t Let Daddy Know.

Vaste waarden bij Don’t Let Daddy Know

Sunnery James & Ryan Marciano vormen een vaste waarde van Don’t Let Daddy Know. Zij maakten hun opwachting op talloze edities en kijken dan ook uit naar het voorjaar van 2021: “Het is mooi dat E&A Events nu deze stip op de horizon zet en het aandurft dit aan te kondigen. We hebben in de afgelopen periode sporadisch opgetreden en met virtuele shows mis je natuurlijk weer het contact met het publiek. We kunnen niet wachten om volgend jaar bij Don’t Let Daddy Know in de Ziggo Dome op te treden. We beloven er een gedenkwaardig feest van te maken en gaan volledig uit van een positief scenario.”

Geen doorsnee DJ’s

Sunnery James & Ryan Marciano zijn geen doorsnee DJ’s. De stijl van de mannen is niet in bepaald hokje te plaatsen. De ‘friends for life’ mixen moeiteloos de verschillende stijlen: van house tot techno, van tribal tot electro, overgoten met een Latijns-Amerikaans sausje. Ze hebben daarmee een grote fanbase op weten te bouwen. Ze werden wereldwijd door vrijwel alle grote festivals geboekt en in de afgelopen jaren hadden ze een residency op Ibiza. Zij reisden in de zomermaanden wekelijks met Armin van Buuren, met wie ze ook enkele singles produceerden, naar het Spaanse eiland.’

Belofte van de organisatie

Mocht het evenement niet doorgaan dan garandeert de organisatie dat alle kaarten die via de officiële verkoopkanalen (Paylogic & Festicket) zijn aangeschaft worden terugbetaald binnen een maand na de geplande datum. Daarnaast kunnen fans er ook voor kiezen om hun tickets te laten omzetten in een voucher voor de volgende editie.
Meer informatie en kaartverkoop op www.dldk.com/2021.

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl