Red Light Jazz Festival van start gegaan

Red Light Jazz Festival van start gegaan
De Wallen Foto: Rungbachduong

Red Light Jazz Festival van start gegaan

Op de Amsterdamse Wallen is vrijdagmiddag het ‘Red Light Jazz Festival’ van start gegaan. Het festival is een jaarlijks terugkerend evenement op en rond het wereldberoemde ‘Red Ligh District’.

Kick-off

De start van het festival vond plaats in 2014. Bezoekers kunnen drie dagen lang concerten bijwonen van bekende en (nog) onbekende jazzartiesten en tot in de nachtelijke uren kan er genoten worden jazzparty’s.

Ondernemersinitiatief

Het festival is een ondernemersinitiatief dat is gestart om Amsterdam weer op de kaart te zetten als échte jazz-stad met een schitterende en rijke traditie. De organisatoren van het festival proberen met Red Light Jazz de jazzgeschiedenis van het wallengebied nieuw leven in te blazen en ook het imago van het gebied op te poetsen.

De laatste avond

Tijdens de laatste avond van het evenement vindt in de Sint Olofskapel van NH Barbizon Palace het ‘NH Jazzdiner’ plaats, met een fantastische programmering. Een happening, inclusief een 3-gangen diner met bijpassend wijnarrangement, waar het bruist van muziek en entertainment.

vrijetijdamsterdam.nl

Eerste namen north sea jazz festival bekend gemaakt 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here