QUEER en ramharde techno, techhouse en deephouse bij de Radion

QUEER, ramharde techno, tech house en deephouse bij de Radion

Vanavond, op zaterdag 16 december is het bij de Amsterdamse club Radion alweer tijd voor de vierde editie van Spielraum.

Het QUEER feest met snoeiharde techno en diverse house klanken

Spielraum, het QUEER feest met snoeiharde techno en diverse house klanken, begint om elf uur ’s avonds en gaat door tot maar liefst zeven uur in de ochtend.

Line-up

Radion komt op de proppen met de volgende line-up:

POLLY F
MCMLXXXV
REGIS

Over de nachtclub RADION Amsterdam

RADION Amsterdam is een van de vettere underground nachtclubs die onze hoofdstad rijk is. Er worden niet alleen QUEER feesten georganiseerd. Genre is house muziek in diverse soorten en maten.

In het voormalig tandheelkundig centrum ACTA, nu beter bekend als broedplaats ACTA, zit RADION. Een culturele vrijhaven waar ze keer op keer op zoekocht gaan naar de grenzen en raakvlakken van experimentele en reeds gevestigde projecten.

Op die manier ontstaat er volgens de nachtclub een programma dat tevreden balanceert op de rafelranden van verschillende culturele disciplines. Het programma loopt uiteen van vooruitstrevende weekenders tot innovatieve foto-expo’s en van street-art markten tot knappe dansoptredens.

Tussendoor komt de organisatie van de RADION maar ook de bezoekers bij elkaar met een borrel en een hap in het RADION café. De deur van het café staat zeven dagen per week open.

SPECIAL GUEST: TITIA

vrijetijdamsterdam.nl

Trixie Mattel bij Club NYX