Party on sunday like there is no monday
Catacomben bij Thuishaven. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Party on Sunday like there is no Monday

Ook op zondag gaan de feestjes vrolijk verder. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Bij Thuishaven hebben ze net de resten van het Zandbakfestival opgeruimd en er staat alweer een nieuwe happening op het programma. Om 13:00 uur wordt het startsein gegeven van ongetwijfeld weer een hoop gekkigheid. Life and Death Founder Dj Tennis programmeert deze zondag bij Thuishaven tijdens een nieuwe editie van Zomer Circus. De organisatie maakte bekend dat na lang wikken en wegen de feesten deze zondag 25 juni binnen gehouden zullen worden.

Awakenings Festival dag 2 staat vandaag voor de echte diehards op het programma. Ok, ok, ok, het wordt niet in Amsterdam gegeven maar we vinden het toch het wel het vermelden waard. Vanaf 12:00 beginnen ze aan de tweede dag. Wist je trouwens dat de after-party wel in Amsterdam plaatsvindt? Vanaf 00:00 uur gaat het los in de Paradiso.

Bij de SugarFactory staat de zondagse Jazznight in het teken van Michael Jackson. Vanaf 23:30 uur kunnen bezoekers bij de SugarFactory terecht voor de ‘Michael Jackson tribute at Wicked Jazz Sounds club night.”

Speeddaten met Alamaison tijdens Dynamite Sunday in de Chicago Social Club. De sexy Alamaison is helemaal single & ready to mingle. Aanstaande zondag nodigt de Chicago Social Club alle gezellige, sexy dames uit voor een (speed)date met deze bloedtopper. “Trek je gezelligste pakje en dans schoenen aan, oefen je flirt skills nog even voor de spiegel en kom je vooral zondag melden tussen 23.00 en 04.00 in de bar van de Soos,” aldus de organisatie van dit zondagse feestje.

Onder het motto zondag is de nieuwe vrijdag presenteert Club NL ‘The Day After’. Om 23:00 uur begint het feest en tot laat kunnen bezoekers los gaan op Elektronische Muziek.

Staat jouw feestje er niet tussen? Aanvullen mag natuurlijk altijd.

vrijetijdamsterdam.nl