Oranjebloesem kondigt Koningsdag programma aan

Oranjebloesem kondigt Koningsdag programma aan
Foto credits door: NOOIJ

Op 27 april vindt de zevende editie van Amsterdams grootste Koningsdag-festival Oranjebloesem plaats in en rondom het monumentale Olympisch Stadion. Dansen op de house en techno van Motor City Drum Ensemble, Reinier Zonneveld, Joris Voorn en vele anderen.

Hét alternatief op Koningsdag biedt ook dit jaar weer een brede selectie van underground helden aan, op vier verschillende podia in en om het Olympisch Stadion uit 1928. Dit jaar met meer ruimte voor techno met onder andere ‘In het Stadion’ Joris Voorn en Reinier Zonneveld en ‘Onder het Vuur’ Tommy Four Seven en Talismann.

Oranjebloesem kondigt Koningsdag programma aan
Foto credits: NOOIJ

House & disco liefhebbers worden ‘Op het Plein’ beloond met gerenommeerde crate diggers Hunee, Motor City Drum Ensemble en powervrouw Carista. Âme, Dekmantel Soundsystem en Tom Trago dragen hun steentje bij vanaf ‘Langs de Kade’.

Oranjebloesem is al vier jaar op rij uitverkocht en trekt publiek uit heel Nederland. Tickets gaan 6 februari om 12.00 uur in de verkoop. Schrijf je op oranjebloesem.com in om voorrang te krijgen op Early Birds.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Supersized Kingsday 27 april enige echte grootste van Nederland