Nieuwtjes uitgaan in Amsterdam

Nieuwtjes uitgaan in Amsterdam

AFAS LIVE

Zin in een lekker avondje Latino? Bij de AFAS live staat Stilo Latino op 19 mei op het programma. Het grootste Latino feest. Verwacht een avond met de beste Latin muziek. Dit is de eerste editie dat Stilo Latino naar de stad komt.

Club NYX

Op dinsdag 19 juni komt drag Queen Alyssa Edwards op het podium van Club NYX optreden! Dat heeft de excentrieke nachtclub op de Facebook pagina van 3xNYX bekend gemaakt. Queen Alyssa wie? Queen Alyssa Edwards, een Amerikaanse drag-performer. Edwards was onder andere Miss Gay America 2010 en speelde mee met de populaire Drag Race van RuPaul.

De Nieuwe Anita

Ok, Amsterdam, wisten jullie eigenlijk al dat ze elke tweede woensdag van de maand bij de Nieuwe Anita een pub quiz organiseren? De quiz staat onder leiding Caitlin en dat ze ten bate van Dog Rescue Greece. Het is maar 5 euro! Ze beginnen om 20:30 uur en de deuren gaan open om 20:00 uur! Geen zin om die hersenen aan het werk te zetten maar meer zin om een biertje te drinken en te kletsen? Kan ook gewoon. De bar is geopend.

Melkweg Amsterdam

De Melkweg Amsterdam geeft zo nu en dan via de website een talent alert waar ze aankomend talent in de spotlights zetten. Deze editie gaat over OSHUN, een onafhankelijk duo dat neo-soul met hiphop combineert in iets geheel unieks.

Paradiso Amsterdam

Bij poptempel Paradiso wordt een ode gebracht aan de Paradiso-posters en haar ontwerpers. Maar hoe doen ze dat dan horen wij u al zeggen. Nou, exclusief voor het 50-jarig bestaan maken vijftig ontwerpers die geestverwantschap hebben met het podium een vrij ontwerp. De vijftig ontwerpen worden roulerend om de 4 weken geëxposeerd in Paradiso.

RADION Amsterdam

Op vrijdag 11 mei maakt Second Wave zijn debuut in RADION, met een uitnodiging voor Adam X & An-i. Second Wave speelt een belangrijke rol in de techno scene in de zuidelijke regio van Nederland. De RADION Amsterdam heeft er een gaaf verhaal over geschreven. Die lees je op hun website. Je moet wel Engels kunnen.

Nieuwtjes uitgaan in Amsterdam
Buitenkant RADION. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Shelter Amsterdam

Wist je dat je op woensdag ook gewoon dik kan feesten bij Shelter? Nou echt dus gewoon hoor! Woensdag 9 mei is het tijd voor The Holy Marathon with Black Coffee en William Djoko.

Club Claire

Claire zaagt op woensdag de week doormidden met Jeremy Underground, Sound of ’88 Mino Abadier & Friends. Moet tof worden in 1988 schoot Marco van Basten ons naar de Europese titel bij het voetbal!

De Marktkantine

Heb jij een passie voor Social Media en vindt je het nachtleven te gek? Dan is de Marktkantine op zoek naar jou! De marketing en communicatie afdeling van De Marktkantine is op zoek naar een stagiaire met leuke dingen in het vooruitzicht.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Vergeet u geen kijkje te nemen op onze speciale pagina uitgaan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here