NDSM-werf maakt zich op voor Pitch Festival 2017
Containers op de NDSM-werf. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

NDSM-werf maakt zich op voor Pitch Festival 2017

Aankomende zaterdag 1 juli 2017 vindt de zevende editie van het PITCH festival plaats op de NDSM-werf in Amsterdam. Daarmee verhuist het avontuurlijke en intieme festival van het Westerpark naar Amsterdam-Noord. De verhuizing is niet de enige verandering bij Pitch dit jaar. Het festival wordt teruggebracht van twee dagen naar één dag wat volgens de organisatie het event vooral ten goede zal komen.

“Door de verhuizing wordt het festival opgefrist maar het concept blijft hetzelfde. Een voorlopers festival in de hoofdstad dat zich richt op de belangrijkste ontwikkelingen binnen de elektronische (live) muziek met de beste en nieuwste cross-over acts. De nieuwe locatie en indeling zullen veel ruimte bieden voor opstormend talent en binnen één dag is er voldoende tijd om alle smaakvolle acts te ontdekken op de NDSM-werf in Amsterdam,” aldus de organisatie van Pitch.

De line up zal komend weekend onder meer bestaan uit Mura Masa, Mount Kimbie, Fatima Yamaha, Sango, Actress, Pional, FKJ, Jarreau Vandal, Full Crate, fwdslxsh, Awanto 3, Nambyar, Orpheu The Wizard, Sam Gellaitry, Jordan Rakei, Evian Christ, FunkinEven, Azekel, Sadar Bahar, Palmbomen, Betonkust, Torus, Woody, Wantigga, Mairo Nawaz, Bossoyo en Gallowstreet.

Voor het evenement zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Informatie over deze kaartverkoop en over het festival vind je via de volgende link.

vrijetijdamsterdam.nl