Mysteryland sluit festivalseizoen af met grootste festival in de lucht
Mysteryland 2019. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Zaterdag 29 augustus organiseert Mysteryland Let’s Get High, een online festival dat zich grotendeels in de lucht afspeelt en waar artiesten vanuit een luchtballon zullen optreden. Onder anderen Paul van Dyk, Joris Voorn, Lucas & Steve, Sander van Doorn presents Purple Haze, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Sefa zullen speciaal optreden voor de traditionele afsluiter van de festivalzomer. Mysteryland Let’s Get High is zaterdag 29 augustus tussen 19.00 en 01.00 uur te volgen via live.mysteryland.com.

Mysteryland is het langstlopende en grootste dancefestival van Nederland en vindt traditiegetrouw plaats in het laatste weekend van augustus. Ook dit jaar was dat de bedoeling, maar het evenement is door de Corona situatie verplaatst naar augustus 2021. Onder leiding van de nieuwe festivaldirecteur Milan Raven, werd gezocht naar een alternatieve invulling: “Ik had voor mijn eerste editie natuurlijk een Mysteryland met 130.000 dansende bezoekers op het voormalig Floriadeterrein voorgesteld, maar dat is nu gewoon onmogelijk. Samen met het team zijn we op zoek gegaan naar een alternatieve manier om een hoogtepunt als afsluiting van de zomer te creëren. Dat zijn we ook aan onze stand en onze bezoekers verplicht. Dat is, met medewerking van een aantal grote artiesten, letterlijk gelukt.”

Mysteryland biedt ook tijdens haar online editie het volledige palet van de elektronische muziek aan: van house tot hardstyle, van trance tot dancehall, van hip-hop tot techno. De meer dan 50 artiesten zijn via acht verschillende online stages, waaronder de Mainstage, Q-dance, Vunzige Deuntjes x Desperados, Awesome Soundwave en Trance Energy, te volgen. De kijker kan de rol van regisseur op zich nemen en kan zelf bepalen op welk kanaal wordt afgestemd.

Ook bij opnames zorgt Corona voor uitdagingen, zo blijft Carl Cox bijvoorbeeld Down Under. De geboren Brit verblijft al enige tijd in quarantaine in Australië, maar zal speciaal voor Mysteryland op zijn eigen kanaal een exclusief optreden geven. Onder de vlag van Awesome Soundwave, het label van Carl Cox, zullen ook label partner Christopher Coe en andere artiesten zoals ONYVAA en Honeysmack optreden. De volledige line up wordt in aanloop naar het festival bekend gemaakt.

Mysteryland Let’s Get High is zaterdag 29 augustus tussen 19.00 en 01.00 uur gratis te volgen via live.mysteryland.com.

Facebook: www.facebook.com/Mysteryland
Instagram: www.instagram.com/mysteryland_official
Website: www.mysteryland.nl

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl