Multigroove viert jubileum van DJ Pavo

Multigroove viert jubileum van DJ Pavo

De Westerunie gaat vanavond weer op haar grondveste schudden als Multigroove haar intrede doet tijdens de laatste editie van alweer een memorabel Multigroove jaar in 2017. Tijdens het laatste knalfestijn op het terrein van de Westergasfabriek staat Multigroove ‘stil’ bij het jubileum jaar van DJ Pavo. De DJ viert dit jaar zijn 25-jarige jubileum. Er zijn nog enkele kaarten te koop.

Multigroove viert jubileum van DJ Pavo
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

DJ Pavo

DJ Pavo is een gouwe ouwe Nederlands live-dj en house-producer die sinds 1992 op diverse housefeesten actief is. Hij draait hardstyle en hardcore. Samen met Lady Dana produceerde hij de cd van Qlimax 2002. Ook met The Prophet en Zany werkt Pavo veel samen. Pavo alias ‘the hardstyle master’ draaide op vette feesten zoals Masters of Hardcore, Defqon.1, Multigroove en Thunderdome. Hij begon begin jaren negentig bekend te worden als Hardcore DJ en behoort tot de bekendste oldschool-DJ’s van ons land. Hij scoorde diverse hits zoals ‘Hardheadz – Wreck this place’ en ‘Hardheadz – Hardhouz Generation’, maar ook in samenwerking met bijvoorbeeld DJ Zany (DJ Pavo & DJ Zany – Here we go).

Multigroove viert jubileum van DJ Pavo
Multigroove feest in de Westerunie eerder in 2017. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Line up:

De line up van Dj’s die samen met Pavo act de presence gaan geven zijn gespecialiseerd in het draaien van Classics, Rave, Techno Classics, Old School, Early Hardcore, & Early Hardstyle. Pavo, Bass-D, Buzz Fuzz, Baba, Champ-E-On, Clive King, Dano, Franky Jones, Freestyle Maniacs, Gizmo, Luna, Pila, Playboyz, Predator, carbine, Requez & Trime, Sunny-D, The Prophet, Thera, Voodoo Child, Zany en Mc da mouth of madness

Multigroove Festival

Eerder dit jaar kwam de dance-organisatie op de proppen met de events Tribe, Groundzero, W.T.F.O. en de eerste editie van het Multigroove Festival.

vrijetijdamsterdam.nl