MINI MILKSHAKE VOOR LHBT VERSTANDELIJK GEHANDICAPTE JONGEREN

MINI MILKSHAKE VOOR LHBT VERSTANDELIJK GEHANDICAPTEN
MILKSHAKE 2016. Foto: Dennis Bouwman

MINI MILKSHAKE VOOR LHBT VERSTANDELIJK GEHANDICAPTE JONGEREN

Milkshake organiseert ook dit jaar weer een Mini Milkshake voor LHBT verstandelijk gehandicapten. De organisatrice van het Milkshake festival, Marieke Samallo, heeft de handen ineen geslagen met Philadelphia en Cordaan. Samen willen ze ervoor zorgen dat ook jongeren met een beperking de Milkshake festival-ervaring kunnen beleven. Het Mini Milkshake festival met divers entertainment, decor en muziek vindt plaats op vrijdag 28 juli van 16:00 uur tot 19:00 uur.

Philadelphia

Philadelphia is een nationale organisatie die mensen met een handicap en/of speciale behoeften helpt, ondersteunt en daarbij kijkt naar de individuele behoeften van een cliënt en ondersteunt in de dagelijkse obstakels zodat de cliënten meer onafhankelijk kunnen zijn. Een leven zonder grenzen door het samen te doen en het zelfvertrouwen te vergroten.Philadelphia omarmt het thema muziek en richt zich de komende jaren op de integratie van muziek in de zorg voor cliënten. Onderzoek wijst namelijk uit dat muziek juist bij mensen met een verstandelijke beperking een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling. Muziek verbindt en helpt emoties te uiten. Dat is voor ieder mens belangrijk!

Cordaan

Cordaan is een Amsterdamse organisatie die verantwoordelijk is voor het uitbreiden van de langdurige zorg in de stad. Onder het motto: “Het maakt niet uit wat je kleur, voorkeuren, achtergrond en/of behoeften zijn, zij zorgen dat jij kunt zijn wie je wilt zijn,” werkt Cordaan vol enthousiasme mee aan het Mini Milkshake festival. Ze laten op de website weten dat cliënten al voor € 5,- een toegangskaart kunnen aanschaffen. Hierbij ontvangen de bezoekers dan ook nog eens twee consumptiebonnen. Verder geeft Cordaan aan dat deelnemers een middag vol gezellige muziek, entertainment, hapjes en drankjes tegemoet gaan zien en dat er een spektakel verwacht kan worden waar iedereen zichzelf kan zijn.

MINI MILKSHAKE VOOR LHBT VERSTANDELIJK GEHANDICAPTEN

Mini Milkshake festival 2016

Vorig jaar tijdens het 5-jarig jubileum van Milkshake op 29 juni genoten jongeren met een beperking van de eerste editie van het Mini Milkshake Festival. Dat werd zo’n succes dat de organisatie heeft besloten hiermee door te gaan.

Milkshake festival

Het ‘grote’ Milkshake festival staat dit jaar op 29 en 30 juli op het programma. Er zijn nog kaartjes voor het populaire evenement verkrijgbaar.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Stad maakt zich op voor hitsig, kleurrijk en veelzijdig Milkshake Festival