Lokaal Edel & Sieraad in nieuwe handen

Lokaal Edel & Sieraad in nieuwe handen
De drie vrienden en ondernemers

Lokaal Edel & Sieraad in nieuwe handen

‘De drie vrienden nemen na 12 jaar afscheid’

Amsterdam, 12 maart 2019 – Na twaalf jaar nemen vrienden Daan, Melvin en Onno afscheid van hun geliefde Lokaal Edel en de evenementenlocaties binnen het gebouw Het Sieraad. Per 1 april dragen de mannen het stokje over aan de nieuwe eigenaren.

Vijftien jaar bestierden de vrienden de Amsterdamse horeca samen, waarvan twaalf jaar lang Edel en Het Sieraad. Zij waren het die in 2007 de stap waagden ‘over de brug’. “Horeca in de Baarsjes, dat was spannend in die tijd. Maar we hebben echt een instituut weten neer te zetten”, zeggen ze met gepaste trots. Vlaggenschip is de maandelijkse vrijdagmiddag- en avondborrel EdelWise. In 2007 begonnen als vrijmibo voor een bescheiden clubje, nu het populairste en drukst bezochte na-het-werk-feestje van de stad.

Even slikken en weer doorgaan

Je kindje overdragen, dat is natuurlijk wel even slikken. Maar voor de drie vrienden voelt het als het juiste. De tijd is rijp om ieder hun eigen pad te volgen. Onno: “We hebben in vijftien jaar vreselijk veel geleerd, gedaan en gezien. We zijn gegroeid als ondernemers, maar ook als mens. En om te blijven groeien, is het goed nu ieder een eigen weg in te slaan.” Ondernemen doen ze vanaf nu daarom zonder elkaar, maar vrienden blijven ze.

Die eigen weg betekent voor Daan een nog diepere duik in de wereld van het entertainment. Hij begint zijn eigen creatief bureau met een focus op entertainment concepten, acts, spelformats en B2B events. Onno en Melvin dompelen zich even helemaal onder in de wereld van het vaderschap. En gaan waarschijnlijk heel veel ‘bakjes koffie’ doen op het moment dat ze weer boven komen. Want kriebelen blijft het altijd bij deze ondernemers.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here