Lil Kleine geeft twee coronaproof concerten voor alle leeftijden
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Fans van Lil Kleine krijgen zondag 23 augustus twee keer de mogelijkheid om hun idool weer eens te zien optreden. In de Maassilo in Rotterdam presenteert E&A Events een tweetal ‘all ages seated concerten’. De kaartverkoop is vandaag gestart via de website van producent E&A Events: www.ea-events.com.

Lil Kleine heeft evenals alle collega-artiesten vrijwel geen optredens kunnen verzorgen sinds halverwege maart, toen de intelligente lockdown vanwege het Corona-virus werd afgekondigd. Hij verleende wel zijn medewerking aan diverse dinnershows in Club NOVA in Amsterdam en eveneens Maassilo in Rotterdam. Met de ‘seated concerten’ kunnen ook zijn jongste fans weer een concert van Lil Kleine bijwonen. Dat was en is niet mogelijk bij de dinnershows, waar de leeftijdsgrens op 18 jaar en ouder is vastgesteld.

Organisator E&A Events neemt extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Bovendien is er voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Respecteer de maatregelen en houd gepaste afstand van elkaar.

Over E&A Events

E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in twintig landen. Enkele merken van E&A Events zijn Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festival & meer.

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl