Liever te dik in de kist dan Guilty gemist
Foto: Guilty Pleasure Festival

‘Liever te dik in de kist dan Guilty gemist’

“Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Wees schaamteloos jezelf op Guilty Pleasure Festival 2017. Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild. Hang je imago in de kast en scheur uit je slip op Guilty Pleasure Festival. Liever te dik in de kist dan Guilty gemist,” dat zijn zo een beetje de slogans waarmee de organisatie van Guilty Pleasure samen met niemand minder dan Doutzen Kroes ‘adverteert’ voor het festival dat dit weekend op zondag 30 juli 2017 plaatsvindt aan de Gaasperplas.

Guilty herbergt een line-up om je vingers bij af te likken, een Smartlappencafé, een Nintendo-hoek, mega-schaken, air hockey, arcade-kasten, honderden opblaasdieren, limbo-danserij, tafeltennis en een levengroot Tetris zijn onder andere de ingrediënten die voor onuitwisbare herinneringen zullen gaan zorgen.

LINE-UP

Vengaboys, T-Spoon, Livin’ Joy, Party Animals, Brace, Lange Frans, Def Rhymz
Henny Huisman’s Soundmixshow, Trafassi, Irwan, DJ Jean, Jeroen Post
Dave Roelvink, Manuel & Geza, Alamaison, Mikey Nice, Mia More
Team TNT, Barry Brand, SUNNY, Billy Balster, Juvanice
Dylan Lucky, Buuf, JRMY, Smash & Aries, Invictim
Kevsko & Cartez, Alain Kuijpers, Goos
Tøny & Dominic Broocks

Met de fiets

De organisatie geeft het advies met de fiets te komen maar er zijn ook alternatieve manieren om het festival te bereiken. Voor meer informatie hierover check de site van het festival.

vrijetijdamsterdam.nl